- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- Konu Sahibi Sadecesen2
Arkadaşlar bir konuya deyinmek istiyorum selam vermek benim için önemli sonuçta aynı okulda çalışıyoruz yüz yüze bakıyoruz yanından öyle geçmek olmuyor .Ben böyle şeylere dikkat ediyorum ve selam vermeye çalışıyorum arkadaşlarıma fakat benim selam verdiğim erkek meslektaşım bana selam vermiyor yanımdan yüzüme bakıp kafasını öne eğip geçiyor hanı aramızda bir tartışmada geçmedi çünkü okulda yenı sayılırım ,diğer erkek meslektaşlarımda ne tuhaf kı ben geldiğim ilk günden selamı bırakın hoşgeldın bıle demedıler.Diğer bayan arkadaşlarlada mı konuşmuyorlar dıye dıkkat edıyorum onlarla araları gayet ıyı ben bu durumu yadırgıyorum açıkçası bizler birer eğitimci olarak bir birimize selam veremeyeceksek,yenı gelen arkadaşımıza hoş geldin demeyeceksek buna nedenır ? Ortada bır tuhaflık var anlamış degılım bugun okadar uzuldum kı artık bakmıyorum yüzlerine bile ,hanı evlı olsalar anlıyacagım yanlış anlaşılır dıye ama oda degıl .Yüzlerine de bişey dıyemıyorum siz böyle şeylerle karşılaştınız mı ne yapmamı önerirsiniz ? Ben artık hıç konuşamadım zaten selam da vermeyı düşünmüyorum çünkü onlar hıç vermıyor günaydın bıle demıyorlar .