• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam

asil34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
43
0
6
İstanbul
merhaba ben aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takibinizdeyim benim hikaye sizden belki farklı ama çok korkuyorum 13 yaşında bir kızım var ama 6 yıl içeresinde 3 yıl önce düşük yaşadım ogün bügündür gtmediğim yer kalmadı ama bebeğim olmadı en sn çare tüp bebek 8 gün önce ilk kez transfer yapıldı iki adet arefe günü tahlil yaptırocam ya olmazsaaaa.

yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum ve hala şaşkınım 13 yaşında mısın????? düşük mü yaptın???? ve tüp bebek tedavisi mi görüyorsun???? hangisine şaşıracağımı şaşırdım :S

yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum ve hala şaşkınım 13 yaşında mısın????? düşük mü yaptın???? ve tüp bebek tedavisi mi görüyorsun???? hangisine şaşıracağımı şaşırdım :S
Evet yanlış okuyorsunuz.. :1:
13 yaşında bir kızı varmış.. :34:

Sanırım şöyle, 13 yaşında bir kızı varmış , 3 yıl önce de bir çocuk düşürmüş.. Bu düşükten sonra çocuğu olmamış tüp bebek tedavisi görüyormuş... huh , umarım doğru anladım :45:

Sanırım şöyle, 13 yaşında bir kızı varmış , 3 yıl önce de bir çocuk düşürmüş.. Bu düşükten sonra çocuğu olmamış tüp bebek tedavisi görüyormuş... huh , umarım doğru anladım :45:

:) evet evet sizler doğru okudunuzz.. sorun bende :)

merhaba ben aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takibinizdeyim benim hikaye sizden belki farklı ama çok korkuyorum 13 yaşında bir kızım var ama 6 yıl içeresinde 3 yıl önce düşük yaşadım ogün bügündür gtmediğim yer kalmadı ama bebeğim olmadı en sn çare tüp bebek 8 gün önce ilk kez transfer yapıldı iki adet arefe günü tahlil yaptırocam ya olmazsaaaa.
zaten bir kızınız varmış ALLAH bağışlasın......
olmazsada kızınızın varlığı için şükredin ALLAHA burada tüp bebek yaptıran arkadaşların çoğunun hiç yok çocuğu ve bi kısmımız defalarca yaptırmasına rağmende olmuyo zaten:14::14:
ben mesela 5 kez denedim ama hiç pozitifi göremedim:43::43:

zaten bir kızınız varmış allah bağışlasın......
Olmazsada kızınızın varlığı için şükredin allaha burada tüp bebek yaptıran arkadaşların çoğunun hiç yok çocuğu ve bi kısmımız defalarca yaptırmasına rağmende olmuyo zaten:14::14:
Ben mesela 5 kez denedim ama hiç pozitifi göremedim:43::43:

tekrar merhaba evet ben çoğunuza göre daha şanslıyım ve herzaman ilk duam rabbim hiç olmayanlara versin ama bende 6 yıldır uğraş içinde olmaktan yoruldum ve ortada bir sebep yok olsa derimki sorun var en kötüsüde bu zaten sebepsizlik .allahım dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin...

Back
X