Kişiden kişiye farklılık gösterir bu ilaçlar. Bende aynı ilacı kullandım, kafası sonra geliyordu. Bütün gün yarı sarhoş halde gezip garip davranıyordum. Mesela erkek arkadaşımla buluşmuştuk. Yanımızdan geçen bir kadının ayakkabısına gözü takıldı 1, 2 saniyelik bir süreç... Normalde asla yapmam ama adamı resmen önce ayak fetişti sonra beni aldatıyor ilan ettim. Herkesin içinde resmen cıngar çıkardım. Yemek yiyecektik restaurant rezervasyonunu iptal ettim, sevgilimi yatakta rusla basmışım gibi salya sümük, içim dışıma çıkmış vaziyette kendimi eve attım. Sevgilim başka kadınların ayakkabılarına bakıyor yaşamamın ne anlamı var ki, ölsemmi acaba lan dedim. Hangi şekilde öleceğimi tasarladım. Sonra yemedi. Biraz kendime gelince ise kendimden fazlasıyla utandım. (Hala düşündükçe hala utanırım). Velhasıl kelam bir daha o ilaca ve başka ilaçlara el sürmedim Herkesin içinde güç vardır ben kendi kendimin psikoloğu olacağım başlarım sizi antidepresanlarınıza, herifi kaçırıcam elimden dedim. Tuttum kendi elimden kendimi ayağa kaldırdım. Mutluyum, yine olsa yine yaparım.