gözdem banka diyiince vakıfbank elaman alacakmış torpilsiz zor ama dene bir şansını
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar...
ben kaçtım minikler ananeme gitcem ne zamandır görmüyorum çok öptm hepinizi
günaydın kızlar zeynepçim günaydın şekerim bak geldim
yanlız bırakmadım seni söz dinlerim ben he he he
karaburuna gittim geldim çok seviyorum sakin sessiz güzel bir yer
ev de denize sıfır mükemmel valla
denize giremedim ama fena değildi haftasonusırnaşık şey
sahile gittim ama kitap okudum bende
Elif Şafak Aşk okuyorum duymuşsunuzdur belki
bu aralar pek revaçta sardı benide çok güzelmiş tavsiye ederim herkesee
Akşam 21,30 gibi geldik
eşyaları topla falan 23,00 te yattım hemencik
Kitap okurken yanmışım güneşin altında kafam salak gibi oldusositososito
ama tenim de iyice bronz olduuuuuuuzemuszemuszemuszemus
herkesin günü güzel geçsinnnn:1hug:
a.s.a.s.a.s.
mehtapıım bende kaçayım cnm çok sörf nette yaptım şu işlerimi toparlayayım birazcık
kaytardım sanırım hheheh
iyiyim cnm şükür düşündüm taşındım kendimi sıkmamaya karar verdim sanki benden bitane daha var dimi azıcık kendimin kıymetini bileyim =) sen kendine kıymet vermezsen kimsede sana vermiyo sanırım özelliklede işte bunu düşünüyorumtamam canım sanada kolay gelsin seni iyi buldum opuyorumnanaktan
canım sıkma canını hayırlısı olsun tadını çıkar biraz evliliğin sonra zaten bu günleri çok özlersin tatlım ya iş olur sen sıkma canını vardır bir nasibin:Saruboceq:istanbul yada diğer iller canım onun sınavları bakıyorum her gün i...bankası sınavını bekliyorum o da daha açıklanmadı sinir oldum... muhasebecilere bakınıyorum deneyim isityolar kimse işe almazsa nasıl deneyimim olur ki :sinifsinif:
kız ne ettin öyle Ay çok güldüm yaaaben girdigimde vardı misafir korktu benden:ecrin_bebek:
lw yi eşim yakaladı ne bu dedi kem küm derken ,iştah kontrol ilacı dedim
ne zamandan beri zayıflama haplarına böyle diyorsun dedi yakalanacak kadar salaklaştıgımdan beri dedimsırnaşık şey
resta.yemek yerken çıkardım içtim bir güzel aklıma geldikçe gülüyorum
valla kafam sünger gibi niye böyle oldum anlamıyorum
ay bende çok istiyorum o balona binmekten benim eşimde korkar yüksekten ama uçağa binebliyo allahtanilknur kuzusu iyi gezmişsin sevindim
bizde cumartesi kaplıcası olan otelle gittik ben girmedim bizimkiler çok eğlendi
kafayı dinledim azcık
pazarda nevşehire geçtim oralar birazdaha canlı
balon turu vardı eşim izin vermedi azcuk tartıştık tek gitmem lazım sabahın 6sında harika bizim türkler yüksekten korkuyor hep yabancılar biniyor:))delikafadulden
sbahta evimize geldik 2günde bir sürü çamaşır çıkmış işim çok bu gün
Aferim kız hayatın tadını güzelliğini anlamını bilin vallaiyiyim cnm şükür düşündüm taşındım kendimi sıkmamaya karar verdim sanki benden bitane daha var dimi azıcık kendimin kıymetini bileyim =) sen kendine kıymet vermezsen kimsede sana vermiyo sanırım özelliklede işte bunu düşünüyorum
kimsecikler yok(
günaydııın cankuşlarıım hepimizin yeni haftası çook çook güzel olur inşallaah =)
ama bugün kayıplarda olmayın deli gibi tek başıma konuşmayayım kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar zeynepçim günaydın şekerim bak geldim
yanlız bırakmadım seni söz dinlerim ben he he he
karaburuna gittim geldim çok seviyorum sakin sessiz güzel bir yer
ev de denize sıfır mükemmel valla
denize giremedim ama fena değildi haftasonusırnaşık şey
sahile gittim ama kitap okudum bende
Elif Şafak Aşk okuyorum duymuşsunuzdur belki
bu aralar pek revaçta sardı benide çok güzelmiş tavsiye ederim herkesee
Akşam 21,30 gibi geldik
eşyaları topla falan 23,00 te yattım hemencik
Kitap okurken yanmışım güneşin altında kafam salak gibi oldusositososito
ama tenim de iyice bronz olduuuuuuuzemuszemuszemuszemus
herkesin günü güzel geçsinnnn:1hug:
a.s.a.s.a.s.
günaydın cankuşlarrr
yoktum 2gün iyi oldu gezdum azcuk
canim benim bak demistim sana guzel olcak diye neguzel dinlenmissin kitap okumussun iyice bronzlasmissin fistikk oldun iyice masallah canimcim bu arada bende elif safagin askini okumustum gercekten guzeldi bu arada bende 12 sinde donuyorum mecburen dr kontrolume gitmem lazimmis gerci telini vermisti ama annem israr etti illa bi gorsun oyle git dedi kismetse haftaya carsamba gelicem istanbula insalla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?