Selenimo ve Cankularyla her telden

ben girdigimde vardı misafir korktu benden:ecrin_bebek:
lw yi eşim yakaladı ne bu dedi kem küm derken ,iştah kontrol ilacı dedim
ne zamandan beri zayıflama haplarına böyle diyorsun dedi yakalanacak kadar salaklaştıgımdan beri dedimsırnaşık şey
resta.yemek yerken çıkardım içtim bir güzel aklıma geldikçe gülüyorum
valla kafam sünger gibi niye böyle oldum anlamıyorum

kıyamam sana ,inşallah hepinizin gönlündeki olur
ama kendini kasma olacak içime doğuyor sen azcık evliliğin tadını çıkar sonra iş gelecek inşallah

cnm son noktaya kadar bekliyo insan artık biyerden başlayayımda nolursa diyosun bende normalde dış ticaret mezunuyum işletmeden devam ediyorum ama o kadar severek okumama rağmen lisedeki bölümüme döndüm muhasebeye bulamadım iş=) ama inşallah geç olurda hayırlısı olur bu ara banka ilanları çok olabilir seninde hemencik stres yapma =)

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar...
ben kaçtım minikler ananeme gitcem ne zamandır görmüyorum çok öptm hepinizi

ilknur kuzusu iyi gezmişsin sevindim
bizde cumartesi kaplıcası olan otelle gittik ben girmedim bizimkiler çok eğlendi
kafayı dinledim azcık
pazarda nevşehire geçtim oralar birazdaha canlı
balon turu vardı eşim izin vermedi azcuk tartıştık tek gitmem lazım sabahın 6sında harika bizim türkler yüksekten korkuyor hep yabancılar biniyor:))delikafadulden
sbahta evimize geldik 2günde bir sürü çamaşır çıkmış işim çok bu gün

mehtapıım bende kaçayım cnm çok sörf nette yaptım şu işlerimi toparlayayım birazcık
kaytardım sanırım hheheh

tamam canım sanada kolay gelsin seni iyi buldum opuyorumnanaktan
iyiyim cnm şükür düşündüm taşındım kendimi sıkmamaya karar verdim sanki benden bitane daha var dimi azıcık kendimin kıymetini bileyim =) sen kendine kıymet vermezsen kimsede sana vermiyo sanırım özelliklede işte bunu düşünüyorum

canım sıkma canını hayırlısı olsun tadını çıkar biraz evliliğin sonra zaten bu günleri çok özlersin tatlım ya iş olur sen sıkma canını vardır bir nasibin:Saruboceq:

kız ne ettin öyle Ay çok güldüm yaaa

ay bende çok istiyorum o balona binmekten benim eşimde korkar yüksekten ama uçağa binebliyo allahtan
kesin benimki olsa o da binmezdi
iyi olmuş değişiklik acık gezdin
bende kafa dinledim iyi oldu özledim seni tatlişkom kankam

Aferim kız hayatın tadını güzelliğini anlamını bilin valla
bi daha geri gelmiyo o günler
hele çoluk çocuk oldumu insan kendini feda ediyo hep ikinci plana atıyo önce çocuklar diyosunopuyorumnanaktan

günaydııın cankuşlarıım hepimizin yeni haftası çook çook güzel olur inşallaah =)
ama bugün kayıplarda olmayın deli gibi tek başıma konuşmayayım kaydirigubbakcemile3

tatliskom seninde yeni haftan guzel mutlu saglikli gecsin sultanim

canim benim bak demistim sana guzel olcak diye neguzel dinlenmissin kitap okumussun iyice bronzlasmissin fistikk oldun iyice masallah canimcim bu arada bende elif safagin askini okumustum gercekten guzeldi bu arada bende 12 sinde donuyorum mecburen dr kontrolume gitmem lazimmis gerci telini vermisti ama annem israr etti illa bi gorsun oyle git dedi kismetse haftaya carsamba gelicem istanbula insalla opuyorumnanaktan

sağol canım benim
şöyle bi bakayım dedim minik uyuycak şimdi
ütüyü hazırlıyorum bende kazanı ısınsın o arada
bi sürü ütü var yapılacak
klimaları açtım yoksa bayılırım
evin içi 30 derece şu anda

dr kontrolunüde hallet öyle git bebeğim tabi
sonra orda kafanı kurcalamasın
seni geri çağırmak için de bahane kalmaz işte
ne güzel di mi
öptüm seni canım arkadaşım halemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…