Selenimo ve Cankularyla her telden

hee bak ii dedin mekiği 50-60 çekerim kuzu eski sporculardan kim kaldı naniknanik ankara pek soğuk anacım dediğin gibi ama genciz kız daha üşüsekte ısınırız nolcak kaydirigubbakcemile3

bir türk kahveside ben yapayım :içelim:
bende içtim nescafemi kuzum çok ii geldi valla canlandım afiyet olsun şekerim
nescafe16le6e98kd5.jpg

kız ben oğlanın okulundaydım gönüllü anne yaptılardı toplantıya gittim bu defada yönetim kuruluna soktular anca çıktım geldim he he he valla karnım aç sabah yediğimle 2 yeşil elmayla duruyorum oğlanda geldi kırtasiyeden alınması gerekenler varmış geri çıkıp yağmurda almaya gidicem..

ben çıkıyorum selam vermedi demeyin ...gözde gülüm madem isveç diyetine niyetlendin 13 gün sık dişini yarım bırakma ilknurun dediği gibi bol dere otu ye gülüm

herkes bi yerlerde takılıyor heralde... ekim prenses selenimo zoia nerelerdesiniz kızlaaaaarr...
kıs ben o vakit çıktıydım azcık uzandım
gözlerimi dinlendirdimmzemuszemus

kız ben oğlanın okulundaydım gönüllü anne yaptılardı toplantıya gittim bu defada yönetim kuruluna soktular anca çıktım geldim he he he valla karnım aç sabah yediğimle 2 yeşil elmayla duruyorum oğlanda geldi kırtasiyeden alınması gerekenler varmış geri çıkıp yağmurda almaya gidicem..
telaşlısın bacım
kolay gelsin
okul işlerine girdinmi kolunu kaptırırsın valla:sm_cool:
ben çıkıyorum selam vermedi demeyin ...gözde gülüm madem isveç diyetine niyetlendin 13 gün sık dişini yarım bırakma ilknurun dediği gibi bol dere otu ye gülüm
a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s

anladıımm canuumm sen daha ne kadar kullanıcaksın depresanları

valla canim doktor henuz bisey dememis birakmam icinbi hafta bu sekilde alcakmisim sabah aldigim 75 mg i aksam 150 likle birlikte kullancam bi hafta sonra tekrar aricam bakalim nolcak guzelcim sanirim bi sure daha kullanmam gerekio zaten eksilterek birakilcakmis yan etki yasamaamak icin guzelcim
bakalim bugun eczaneden exodex aldim umarim faydasini gorurumm tatliskom

iyi gelir inşallah tatlı prensesim, seni meşgul edecek bir uğraş bulsan biraz iyi gelirdi...
yazın ki okul kermesinde eksikleri çabucak tamamlatıp her işe koşturdum, çabucak sinirlenip söylenmeye başlayınca her zaman etrafımdakiler mutlu olur tatlı tatlı ve esprili söyleniyorum ya ondan galiba:)))

doggru haklisin gulum ugrascak bisey bulmak lazim hava cok soguk ve yagmurlu bugun iki kez disari cikmak zorunda kaldim kahve seviom ya french press almistim onun zaman ayari vardi onu koymayi unutmuslar hadi ciktim yine aldim geldim aslinda iyi yuruyus oldu sekerim bide eczaneden exodex aldim umarim faydali olur tatliskom

valla canim doktor henuz bisey dememis birakmam icinbi hafta bu sekilde alcakmisim sabah aldigim 75 mg i aksam 150 likle birlikte kullancam bi hafta sonra tekrar aricam bakalim nolcak guzelcim sanirim bi sure daha kullanmam gerekio zaten eksilterek birakilcakmis yan etki yasamaamak icin guzelcim
bakalim bugun eczaneden exodex aldim umarim faydasini gorurumm tatliskom

4664.gif
4664.gif
4664.gif
4664.gif
4664.gif

selam cankuşlar
hava kötü amanın kaç gündür yağmur yağıyor hava kapalı
benim oğlum grip oldu ateşi çıkarsa dr gitcez
evin her yerinde soğan var ve akşam yatmadan sirkeli su kaynattım odalarda gelen maillerden okumuştum,inş kıza bulaşmaz

canim burdada oyle yagmurlu ve sogukk artik iyice kis geldim dioo
gecmis olsun sultanim grip oldu demek aman insalla cabuk atlatir guzelcimm ya uzuldumm.sogani soyupmu koyusun tatlim?

bide gecen hafta sonu deli duktur kayserideymis iki gun kalmis keske haberim olsaydida bi guzel kulagini cekseydin orda:))))kayseriden donuste annaannemeler gelmis annemi almak icin bodruma goturmek icin annemde tel aklin kalmasin idare ediorum dio anneannemin goz isleri henuz bitmedi diye oyaliorum dio kismetse carsamba doncekmis aman hayirlisiyla olaysiz donsunde guzelcim dua ediorum annem ben huzursuz olmayim diye haber vermicekmis istanbulda oldugunu oldugunu ama benim yarin gitme durumum olunca aciklamak durumunda kalmis umarim bi sorun olmaz hayatim

Back
X