Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende içtim nescafemi kuzum çok ii geldi valla canlandım afiyet olsun şekerimbir türk kahveside ben yapayım :içelim:
hee bak ii dedin mekiği 50-60 çekerim kuzu eski sporculardan kim kaldı naniknanik ankara pek soğuk anacım dediğin gibi ama genciz kız daha üşüsekte ısınırız nolcak kaydirigubbakcemile3
goncan ısıtır seni hiiiiiiiiiç merak etme sensositososito:jeyyar:hee bak ii dedin mekiği 50-60 çekerim kuzu eski sporculardan kim kaldı naniknanik ankara pek soğuk anacım dediğin gibi ama genciz kız daha üşüsekte ısınırız nolcak kaydirigubbakcemile3
sağol anacım inşallah yapabilirim de kilolarım gider 13. gün sonunda derim size kilo mu kaydirigubbakcemile2
kıs ben o vakit çıktıydım azcık uzandımherkes bi yerlerde takılıyor heralde... ekim prenses selenimo zoia nerelerdesiniz kızlaaaaarr...
telaşlısın bacımkız ben oğlanın okulundaydım gönüllü anne yaptılardı toplantıya gittim bu defada yönetim kuruluna soktular anca çıktım geldim he he he valla karnım aç sabah yediğimle 2 yeşil elmayla duruyorum oğlanda geldi kırtasiyeden alınması gerekenler varmış geri çıkıp yağmurda almaya gidicem..
a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.sben çıkıyorum selam vermedi demeyin ...gözde gülüm madem isveç diyetine niyetlendin 13 gün sık dişini yarım bırakma ilknurun dediği gibi bol dere otu ye gülüm
anladıımm canuumm sen daha ne kadar kullanıcaksın depresanları
iyi gelir inşallah tatlı prensesim, seni meşgul edecek bir uğraş bulsan biraz iyi gelirdi...
yazın ki okul kermesinde eksikleri çabucak tamamlatıp her işe koşturdum, çabucak sinirlenip söylenmeye başlayınca her zaman etrafımdakiler mutlu olur tatlı tatlı ve esprili söyleniyorum ya ondan galiba:)))
valla canim doktor henuz bisey dememis birakmam icinbi hafta bu sekilde alcakmisim sabah aldigim 75 mg i aksam 150 likle birlikte kullancam bi hafta sonra tekrar aricam bakalim nolcak guzelcim sanirim bi sure daha kullanmam gerekio zaten eksilterek birakilcakmis yan etki yasamaamak icin guzelcim
bakalim bugun eczaneden exodex aldim umarim faydasini gorurumm tatliskom
selam cankuşlar
hava kötü amanın kaç gündür yağmur yağıyor hava kapalı
benim oğlum grip oldu ateşi çıkarsa dr gitcez
evin her yerinde soğan var ve akşam yatmadan sirkeli su kaynattım odalarda gelen maillerden okumuştum,inş kıza bulaşmaz