Selenimo ve Cankularyla her telden

halem valla ben içtiim sadece o gün ilacımı almadım bi kereden bişicik olmaz cnm korkma

:hulya:
halecim exodex sağlık bakanluğı onaylı korkamadan içebilirsin canım
dozaj seni çok etkileyeceğini sanmıyorum aynı dozajı sadece 1kerede içeceksin oda gece rahat uyumanı ve gün içinde yorgun olmamanı sağlar diye umuyorum
yılbaşına daha 2ay var kuzum kız güldürdün beni 1gece ilaç içmeyi verirsin ne olacak
yada bir an önce sıkıntılarından kurtulup şu kapsüllerle veda et canım

haklisin canim gece uyuyumm gunduz uyuklamiyim cok kotu valla bitanem kolestorl ldl trigilisarid falanda dusuruomus exodex gerci benim normal ama anneminki yuksek onada goturcem oda icsin hic kendine bakmio valla dogru diosun daha iki ay var sanki yapcak bi planim varda ickiyi simdiden dusunuorum iste boyle guldururum ben sonrada kendim gulerim halime :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yun almayi dusunuyorum biseyler oreyim diorumm:hulya::hulya:valla inann bende su hapa veda etmek istiorum artikk bi ilaca bagimlik olmak rahatsiz edio insani bitsin bende kurtulayim hayirlisiyla gulum

hale senin siğara işi ne oldu?

sorma gulum devam ediorum ne guzel besgun icmemistim ama patlayan olay benimde sigara icmeme sebep oldu diorum ya birakinca bitane yakinca gerisi gelio o yuzden en guzelin yaptin bebegimm bak kurtuldun cok sukur bende yavas yavas aklima koyuorum biraz durulsun su evdeki durumlar bende birakcam hayirlisiyla tatlim

sorma gulum devam ediorum ne guzel besgun icmemistim ama patlayan olay benimde sigara icmeme sebep oldu diorum ya birakinca bitane yakinca gerisi gelio o yuzden en guzelin yaptin bebegimm bak kurtuldun cok sukur bende yavas yavas aklima koyuorum biraz durulsun su evdeki durumlar bende birakcam hayirlisiyla tatlim

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

siz sigarayı bıraktınız bende aksine püfür püfür gidiyorum valla öff :( tutamıyorum kendimi

kızlar selamm,
bu gün kaçaktım doğru,
pazartesi temizlik günüm,hafta sonu full gezince eve bakamıyorum haliyle, bu gün evde temizlik yaptım.
girsem çıkamam diye hiç bakmadım buraya, iyi oldu bari ev temizlendi.
bu gün kaç çeşit havaya büründü ıstanbull,
açtı, kapadı,gökkuşağı çıktı,camları sildim yağmur başladı,
neyse, sonra çocuklar aldı laptopu,bende accık yattım tv ye baka baka.
şimdi girebildim ancak,ama giriş hala çok yavaş.

kızlar selamm,
bu gün kaçaktım doğru,
pazartesi temizlik günüm,hafta sonu full gezince eve bakamıyorum haliyle, bu gün evde temizlik yaptım.
girsem çıkamam diye hiç bakmadım buraya, iyi oldu bari ev temizlendi.
bu gün kaç çeşit havaya büründü İstanbull,
açtı, kapadı,gökkuşağı çıktı,camları sildim yağmur başladı,
neyse, sonra çocuklar aldı laptopu,bende accık yattım tv ye baka baka.
şimdi girebildim ancak,ama giriş hala çok yavaş.

hosgeldin seleminom canim benim
ohh misler gibi olmus demek senden gelio cicek gibi temislik kokulari:))gule gule kirlenn:))
bugun bende islandim epey gidip gelmekten camlarina yazik olmus uzuldum sekerim nedense bu saatlerde yavaslama oluo saldiriyi yapanlar bu saatte musait oluolar heralde

tekmilimi verdim,
Kimler başladı bakem sigaraaya akannehir
bi tane içtiyseniz,gerisi gelir,hiç bir soruna çare olmuyo maalesef.
Her sorunumuzda sigara içeceksek ömür boyu bırakamayız değilmi? derdin biri biter,biri başlar,kendinizi kandırmayın içmek için sebep arıyorsunuz sadece.
daha beyninizde bitirmemişsiniz.
ben bıraktığımdan beri hiçmi sorunum olmadı?
kolay yolu seçmeyin,bırkaması ne kadar zor biliyosunuz. en zor dönemi atlattıktan sonra tekrar başlamak çok yanlış, her şeye sil baştan
bence siz kendiniz işi daha da zorlaştırıyorsunuz.
sizin bileceğiniz bi şey tabi.
içsenizde,içmesenizde kendinize,
ben bıraktığım için çok mutluyum,hiç de aklıma gelmiyor artık.

iyiyim Zeynoooooo,
sen püfürdet bakem cigarayıı,
senin iş arama durumları nasıl gidiyoo,
evde oturmaya alıştın mı?
çok oturma kıssss popon büyürrrr

Back
X