Elektrikli Süpürgeler sen hangi elektrik süpürgesini kullanıyorsun?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
Arkadaşlar süprüge alıcam,halı yıkama mak.alıcam foruma türlü türlü konular açtım cevap yazan yok:KK48:
birde şansımı boyle deneyeyım dedım;
kullandığınız süpürge ve halı yıkama makınesi hangisi ve memnunmusunuz:KK52:
bunada cvp gelmezse eskıden tel supurgeler vardı ya onlardan alacağım:KK55::KK55:
teşekkürler herkese

Arkadaşlar süprüge alıcam,halı yıkama mak.alıcam foruma türlü türlü konular açtım cevap yazan yok:KK48:
birde şansımı boyle deneyeyım dedım;
kullandığınız süpürge ve halı yıkama makınesi hangisi ve memnunmusunuz:KK52:
bunada cvp gelmezse eskıden tel supurgeler vardı ya onlardan alacağım:KK55::KK55:
teşekkürler herkese

konu ii olmuş benimde fikire ihtiyacım var :KK66:

ben phlips halı yıkama süpürge kullanıyorum memnunum ama çok ağır hantal sürekli zor oluyor onu halı koltuk yıkama için ayırmak istiyorum

günlük temizlik için toz torbalı süpürgeye ihtiyacım var

ayaklı süpürgem var ama oda halıları ii çekmiyor taşları güzel alıyor

konu ii olmuş benimde fikire ihtiyacım var :KK66:

ben phlips halı yıkama süpürge kullanıyorum memnunum ama çok ağır hantal sürekli zor oluyor onu halı koltuk yıkama için ayırmak istiyorum

günlük temizlik için toz torbalı süpürgeye ihtiyacım var

ayaklı süpürgem var ama oda halıları ii çekmiyor taşları güzel alıyor
bu halı yıkama makınelerı ıle yatakları falan çekebılıozmu:)

bu halı yıkama makınelerı ıle yatakları falan çekebılıozmu:)

ben sadece koltuk ve halı yıkayabiliyorum son teknoloji ürünlerde evin her yerini çekebilirisin :)

tabionların fiyatıda dudak uçuklatıyor bildiğin temizlik robotu

dgr
ben sadece koltuk ve halı yıkayabiliyorum son teknoloji ürünlerde evin her yerini çekebilirisin :)

tabionların fiyatıda dudak uçuklatıyor bildiğin temizlik robotu
doğruu dıosun bı dunya para
onlarada kımı kullanışlı dıor,kımı kullanışsız..o kadar para verıp pişman olmakta var:KK66:

1 sene kadar oldu Avermo'dan Arnica Hydra Rain Plus Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi aldım. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı.Ses sorunuda yok tavsiye ederim. Eğer astım biri varsa evde hepa filtreli olmasına dikkat edin. Kolay gelsin

1 sene kadar oldu Avermo'dan Arnica Hydra Rain Plus Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi aldım. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı.Ses sorunuda yok tavsiye ederim. Eğer astım biri varsa evde hepa filtreli olmasına dikkat edin. Kolay gelsin
halı yıkama mak. alırken nelere bakmak lazım,her fiyata var cunku de?bilgi sahibimisin cnm

Arnica Hydra Rain halı yıkama makinesi kullanıyorum, aynı zamanda sulu elektrik süpürgesi görevini görüyor.Emiş gücü muazzam, hem halı yıkama, hem döşeme temizliği hem parkelerin temizliği konusunda ben çok memnunum.

Eskiden senede 3 defa halıları yıkamaya gönderirdim, artık gerek kalmıyor çünkü makine cidden çok iyi yıkıyor halıları. Hepa filtreli olduğu için alerjik bünyeliler ve astım problemi yaşayanlar içinde ideal. Tek sorun makinede otomatik kablo sarıcı bulunmadığı için kabloyu üzerine sarıyoruz.

halı yıkama makineleri çok ağır kullanması baya güç istiyor ben kullanmıyorum ztn el halıları hariç hepsini arada yıkamaya gönderiyoruz diğerlerini de kadın siliyor o bile makineyi kullanmak istemiyor.

X