sen ne igrenc bi adamsin!

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
37
3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve iftiralarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar :KK43::KK43::KK62::KK62:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ailecek asagilama meraklisi degiller dupeduz asagilik kompleksliler... bu tiplere uzulmeyin rica ediyorum sonra dalaktan bobrekten hastalik olarak cikiyor. Deger mi ?
Haklisin degmez.. onlardan kurtuldugum icin seviniyorum. Ama ailemde bunlari duydukca uzuluyo. Daha en basindan olmamasi gereken bi evlilikti. Kultur farki egitim farki yas farki vardi aramizda. O bende asagidaydi ondan komplekse girdi iste boyle

Allah belalarını versin. Üzülme, seni bile biliyor. Kuyruk acısından konuştuklarını herkes biliyordur. Çocuğun var mı? Yoksa iktidarsızdı diye laf edin diyeceğim ama yakışır mı bilmem.

Allah belalarını versin. Üzülme, seni bile biliyor. Kuyruk acısından konuştuklarını herkes biliyordur. Çocuğun var mı? Yoksa iktidarsızdı diye laf edin diyeceğim ama yakışır mı bilmem.
Valla nasil hakediyo iktidarsizdi lafini. Hay aklinizla bin yasayin. Cocuk yok. Ama benim vicdanim el vermez onlar gibi iftira atmaya

Ugrasicam yipranicam diye bosanma davasi acmamayi inanin anlamiyorum.
yipranacaksin normal. Onu da yipratacaksin. Normal.
anlasmali bosansan da durum bu.
bosanma davani ac. Ustune de maddi manevi tazminat davasi ac.
Tek yipranma, onlar da yipransin.
Onlarida yipratmak lazm haklisin

Anlasmali da benden aldigi altinlari vermesi gerekiyo vermek istemiyo. E bide dava acip masraf etmiyo
O zaman gözünüzü karartın ve çekişmeli açın. Bir de tazminat davası. O iftiralar nasılsa çürür. Madem ki maddi endişeleri yüzünden anlaşmıyor, siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. İyi bir avukat bulun kıvransın.

O zaman gözünüzü karartın ve çekişmeli açın. Bir de tazminat davası. O iftiralar nasılsa çürür. Madem ki maddi endişeleri yüzünden anlaşmıyor, siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. İyi bir avukat bulun kıvransın.
Boylesini kivrandirmak lazim bundan anlarlar cunku

yapacak bir şey yok dava açmanız gerek yoksa ömrü billah açmazlar dava
boşverin illaki siz kazanan taraf olacaksıız
evet yıpranacaksınız üzüleceksiniz inanamayacaksınız söylenen şeylere
ama sonunda kurtulacaksınız
Allah yardımcınız olsun

yapacak bir şey yok dava açmanız gerek yoksa ömrü billah açmazlar dava
boşverin illaki siz kazanan taraf olacaksıız
evet yıpranacaksınız üzüleceksiniz inanamayacaksınız söylenen şeylere
ama sonunda kurtulacaksınız
Allah yardımcınız olsun
Evet sonunda kurtulcam yaa daha ne istiyim.. zorlu bi surec bunlarda cok fena fesat insanlar.. amin arkadasim gercekten Allah yardimcim olsn

Bence siz açın davayı, kumar oynadığını, şiddet uyguladığını mutlaka belirtin. Tazminat almak için de iyi bir avukat bulun sonrasını onlar düşünsün.

• Beğen
Reactions: anu
X