Allah razı olsun canım biraz geç oldu ama . Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ..
toplamda sana nekadara geldi bu işlem :S neyse büyük geçmiş olsun canım, benim karın aağrısından ziyade sinirlerim çok bozulmuştu ağrıyıda çok büyütmüştüm ölüyorum falan canım biraz tatlıdırdarahim filminden sonra 6 ay içinde kendiliğinden gebelikler olabiliyomuş doktorun söylemiştir belki bana öle olmadı ama
ama umarım sen hemen kalırsın
önce yumurta tedavisi görseydim diye düşünme bu filmi eninde sonunda çektirecektin başlamadan çektirmen senin için daha iyi oldu hem genelde açık çıkarmış tüpler o içeriye verdikleri sıvı kanallarda tıkanıklık varsa açılması içinmiş, sen istersen bu aydan sonra bitkisel kürler uygulayabilirsin çörek otu bal tarçın sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyor mesela incir kürüde yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyor hangi dönemlerde kullanacağını biliyosun ..
gitmesi gelmesi vs taş çatlasın 100 tuttu işte. o da taş hali. inş bakalım. gayet açık dedi tüpler. görcez ne zaman hamile kalcam. önemli değil ya. ne zman olursa olsun. hsg den önce eşime dedim ki çocuk yapmayalım burdan kaçalım :) yaş ve çevre baskısı olmasa çocuksuz rahatım aslında. başa çıkabilecek miyim çocukla bilmiyorum. hayırlısı diyorum sadece.
eşimin testi iyiydi önceden yaptırdığımızda. ama ona da dedim sende görün detaylı baksınlar. çift yönden incelenelim istiyorum. ona sadece sperm testi yapılmıştı. daha detaylı bakılsın. onların işlemleri daha kolay. kadınların ki zor