- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
canım bende her tedavi oluşumda anernmin acıyarak bakması nolur yeter bırak iğneleri filan görünce kıyamıyodu bana bak görcen normla olcak deneme şu tüp bebkleri filan diyodu bende benimmi normal olcak ah anne ah nerde bende o şans filan diyodum etrafta herkes bişeyler anlatıyodu hiç dinlemiyodum bile ben habire dr araştırma cabasındaydım...hamıle olduğumu öğrediğimde aile hekimi bazı tahlıller verdi yaptırmamiçin sskya bi dr gönderdi tüpbbekelriimii aşılamamalarımı söylememmi tembih etmişti kullandığım ilaçlar açıısından ordaki dr okadar kızdıki buyaşta yapılırmı ALLAAH tecelli etmiş filan bende ama ymurta temeblli çıktı filan dedim acaba filan....dedi
aynen bende şimdi aynı seyleri diyorum
sanki hiç hiç bi zaman olmucak gibime geliyor artık!! umudum bitti ...
bizde aşılama yapmayı düşünüyoruz, heralde aşılama tüp negatif olsa o zaman ben ne yaparım hiç bilmiyorum ! Ama Allah sabrını verir heralde..
ben suanda hiç kimseyle bebek mevzunu konuşmuyorum
azıcık samimi olduklarımla konuşsak aynı seyleri söylüyo şu söyle oldu bu böyle oldu diye seninde olur diyolar bende olmayanlarda var ama ya olmazsa diyip sözlerini kesiyorum o kadar dinlemek istemiyorum...
insanlar bana yardımcı olmak istiyo ben onlara kızıyorum ne kötü bi psikoloji yaaaa
ama emin ol sana yapılan tedavilerin sonucudur bebeğin gelişi. ilaçlar iyi gelmiştir
bende gecen yıl klomen tedavisini bıraktıktan sonra dogal yolla hamile kalmıştım demekki tedavi bittikten sonra iş yarıyo
ama bu sene olmadı
kader ya hersey kader!!!!!!!