senden cocuk istemiyorum diyen eş!!!

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
evet 2 gün önce eşimle bazı sebeplerden tartıstık ve bana en sonunda "sana güvenmiyorum. senden cocuk mocuk istemiyorum bana bi daha cocuk konusunu acma"dedi. biz 2yılımızı doldurduk evlilikte cocugumuz olmaması için hiçbir sebebimiz yok. ama artık arada bu sözler war. kırılmaktan da öte hissettiklerim....bana bunları söyledigi için benle ileride bir gelecek istemedigini anladım. siz olsanız naparsınız? sizden cocuk istemeyen bir eşle hayatınızı ilerletebilir misiniz? söyledikleri beni derinden yaraladı... gercekten cok huzursuzum...
bu arada bi sarkı wardı cok sacma ama yıllar önce dalga gecerdik arkadaslarımla."senden cocugum olsun istiyorum" diye...şimdi anladım ki bi erkegin bunu söylemesi -sarkıda bile olsa- dalga gecilecek diil, insanı mutlu edebilecek bir söylemmiş... hayat insana neler öğretiyor Ya Rabbim !!!!

eşiniz cok sınırlendıyse sızı kırmak ıcın soylemış olabılır.

sızı sevdıgıne ınanıyorsanız sızde cocuk ıster elbette.

Zamana bırakın,aranız düzelınce Allah nasip ettiği sürece olur.

Üstüne gıtmeyın derım

bi erkek karısına nasıl böyl bişey söyleybilir, çok şaşırdım ve çok üzüldüm. sinirle mi söyledi dicem ama hani kavgada bile söylenmez derler ya öyle bişey bu.. çocuk yapalım diye çok mu üstüne gidip de bunalttınız acaba? bilemedim... :50:

2 yıl boyunca ben de gezelim hevesimizi alalım diye düşündüm zaten öle cocuk fln diye tutturmadım söylemedim hiç. ama artık ben de istemeye basladım herseyin hevesini aldık artık hayattan beklentimiz evli bi cift olarak ne olabilir ki... ama öncesinde cocuk konusu acıldıgında da istemediğini belli ederdi. ben de rahatına düşkün rahatı bozulcak diye korkuyo, ya da cocukken kardesine de bakmıs belki bu nedenlerle istemiyor olabilir diye düşünürdüm, ya da kendince bahanelerdi...
bi kadını bundan daha cok yaralayacak hangi söz olabilir ki? tamam biz de sorunlar yasadık, yasıyoruz da her çiftin yasayabilecegi kadar ama öyle cocuk sahibi olmayı engelleyecek kadar büyük olmadı. ya da bana göre olmamıs, ona göre olmus.......

cümle olarak çok incitici...
hani ağzımdan bir anda yanlışlıkla çıktı denilecek bir söz değil...

bu kızğınlığın sebebini lütfen sizde bir düşünün. belki evliliğinizde yolunda gitmeyen ve çoçuktan önce halledilmesi mutlaka gereken sorunlarınız olabilir.

"sana güvenmiyorum" demiş bu daha önemli bence..

durup dururken söylediğini zannetmiyorum...bir sorun var demekki

Son düzenleme:
sanki sizinle ayrılmak için evlenmiş gibi bi hali var...

hayır kesinlikle hayatında baska biri yok. eşimi bu konuda iyi tanıyorum her konuda beraberizdir herseyi birlikte yaparız. öyle günlük yasamda da kendi basına dısarı cıkıp arkadaslarıyla takılan bi tip diildir. genellikle benim yanımdadır..

arkadaşlardan bazıları yine yangına körükle gidiyor.............!!

------------------

bence eşin sinirle söylemiş canım. ayrıca onun güvenini zedeleyecek birşey yapmışşın sanırım ki sana güvenmiyorum ve birdaha çocuk konusunu açma demiş.

sanırım çocuk konusunda baskı yapmışşınız bunalmış .
:17: ​sizi sevmediğinden değil bence..

2 yıl boyunca ben de gezelim hevesimizi alalım diye düşündüm zaten öle cocuk fln diye tutturmadım söylemedim hiç. ama artık ben de istemeye basladım herseyin hevesini aldık artık hayattan beklentimiz evli bi cift olarak ne olabilir ki... ama öncesinde cocuk konusu acıldıgında da istemediğini belli ederdi. ben de rahatına düşkün rahatı bozulcak diye korkuyo, ya da cocukken kardesine de bakmıs belki bu nedenlerle istemiyor olabilir diye düşünürdüm, ya da kendince bahanelerdi...
bi kadını bundan daha cok yaralayacak hangi söz olabilir ki? tamam biz de sorunlar yasadık, yasıyoruz da her çiftin yasayabilecegi kadar ama öyle cocuk sahibi olmayı engelleyecek kadar büyük olmadı. ya da bana göre olmamıs, ona göre olmus.......

onun sorununu öğrenmelisin o zaman...

inanın su aile konuları dısında ikimizin hiç bir sorunu yok. ona sorsanız beni sevdiğini söyler. ben de onu seviyorum. normalde cocuk da sevmez zaten etrafta ne bir bebek ne de bir cocuk sevdigini daha görmedim.
işin en acı tarafı benden cocuk istemeyen bi adamdan ben artık cocuk isteyebilir miyim, istemeli miyim, hoş istesem neye yarar???

inanın su aile konuları dısında ikimizin hiç bir sorunu yok. ona sorsanız beni sevdiğini söyler. ben de onu seviyorum. normalde cocuk da sevmez zaten etrafta ne bir bebek ne de bir cocuk sevdigini daha görmedim.
işin en acı tarafı benden cocuk istemeyen bi adamdan ben artık cocuk isteyebilir miyim, istemeli miyim, hoş istesem neye yarar???

Aileler ile ilgili onun güvenini sarsacak ne yaptınız peki? Konu çocuk değil, anahtar kelime güven.

bence siz çocuk konusundan önce sana güvenmiyorum kısmını düşünün.

ne yaptınız da sana güvenmiyorum dedi. bu daha öncelikli sorun bana kalırsa. :44::44:

başkalarınınkileri sevmemesi çocuk sevmediği anlamına gelmez...böyle kendi kendine hüküm vermek yerine öncelikle neden istemediğini sormalısın...gerçek bir nedeni yoksa o zaman düşünürsün...

ya bi sorun oldugunda herkes kendi ailesinin tarafında oluyor. ne o bana adım atıyo ne de ben ona bu tarz konularda. benim ailemi savunmam belki de ona onun yanında olmadıgımı hissettiriyor olabilir. yani gercekten elle tutulur bir sebep yok ama o farklı algılıyor olabilir

ya bi sorun oldugunda herkes kendi ailesinin tarafında oluyor. ne o bana adım atıyo ne de ben ona bu tarz konularda. benim ailemi savunmam belki de ona onun yanında olmadıgımı hissettiriyor olabilir. yani gercekten elle tutulur bir sebep yok ama o farklı algılıyor olabilir

Kimse kimseyi savunmasın. Aileleri evliliğinizin içine sokmamayı öğrenmeniz lazım.

her erkek çocuk ister sizinkinin istememesinin farklı sebepleri olabilir .size neden güvenmiyor bu adam bir kere bunu söylemesi daha incitici .benim eşim sana güvenmiyorum dese çok üzülürüm .güven meselesi çok önemli evlilikte .bence önce bunu sorugulayın .evliliğinizde sorunlar var belli şu an için çocuk sahibi olmamanız sizin için daha iyi .yuvam kurtulsun diye çocuk sahibi olmak istiyorsunuz belkide .bu çok yanlış ve kandırmaca .

Back
X