SENİ ÇOK ÖZLEDİM

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
:KK200::KK200::KK200:Ah Neşe kaynağım sen nasil birseysin ki ben seni devamli özlüyorum, dayanamiyorum, çünkü seni özlemek nefes alamamak gibi birsey oldu benim için.

Seni çok çok çok ozledigimde yaninda olamiyorum ve sana bir türlü sarilamiyorum, çünkü özlemek çok isteyip sarılamamaktır.

Sana yaklaşmak için canımi verecek kadar herşeyi göze alırım ve en az senin kadar gözü kara ve deliyim, ama sana zarar gelmesin diye hep bir adım geride kalıyorum, çünkü seviyorum ve yerimi biliyorum.

Bazen oyle aklima geliyorsun ki ben sana tiryaki oldum ve inan gözlerim dolu dolu oluyor, çünkü özlemek aynı anda gözlerinin dolduğunu hissetmektir.

Özlemek ayrı yerlerde olsan, ayri yerlerde yasasan bile, iki kişi bir kalp olabiliyorsun ve aynı anda bir kalp ile ağlıyorsun.

İşte ben seni ağlayabilecek kadar çok seviyorum.

Ve ben seni o kadar çok seviyorum ki özlemek sadece özlemek değil işte.

Biliyormusun balim sen yokken canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Kendimi bayatlamis, hasta, yorgun, halsiz işe yaramaz gibi hissediyorum.

Sen yokken o kadar çok sıkılıyorum ki bir yanım hep boş kalıyor. Solum sızlıyor, açıyor, biri iğne batırıyor sanki, neden biliyormusun, Çünkü sen yanımda olmuyorsun da ondan,

Çünkü aklımdaki, hayalimdeki yanımda değil de ondan.
:KK200::KK200::KK200:

ALINTIDIR====

X