seni duyuyorum anne

xvelembar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
183
4
96
Diğer
annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

rabbime şükürler olsun anne olmak olabilmek büyük lütuf aallah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın tşkler ağlattın beni

canım tesekkurler paylasımın ıcın.gozlerım doldu neredeyse aglayacaktım...allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eylesın.rabbım ısteyen herkese bebk nasıp etsın...

Ben hu kitabı piasada bulamadım

seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim.

süpermiş:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…