Senin hayalin bir başkasının gerçeği oluveriyor bir anda...

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
daha öncede bu konu hakkında yazmıştım hoşlandığım birisi olduğundan söz etmiştim aynı sitede oturuoruz kendisi biraz bnden büyük ama ortak tanıdığımz kmse yoktu o zamanlar onunla aynı iş yerinde çalışan bi bayanla arkdaş oldum bu konuyu o bayanada anlattım oda sorabileceği bi arkdaşı olduğunu söyledi çok yakın arkdaşıyla samimiymiş benim beğendiğim kişi.. sordu bu sıralar birisiyle grşme aşamasında olduğunu öğrendik en acısıda o grşdüğü kız bizim ailecek tanıdığımız birisinin kızı olması adam hakkında öğrendiğimiz kariyere etikete önem vermiyormuş ama güzel bi bayan istiyormuş sorduğumuz kişide bu kız olmassa bnden bahsedeceğini söyledi çok pişman oldum sonradanda rezil oldum gibiisnden sizce benim hakkımda kötümü düşünmüşlerdir çok üzülüorum bn bir buçuk senedir platonik onu seviorum o ise şu an bi başkasını tanıma aşamasında...

hoslanmıs olman cok dogal bırsey neden utanıyorsun :44:

öteki kızı tanıma aşamasındaymışş..çıkmaya başlarlar aşık olurlar severler birbirlerini hepten kaçırırsın elinden..ondan hoşlandığını nasılolsa öğrenecek başkasından..

Sen en iyisimi elini çabuk tut..ve onu gördüğün zaman duygularını anlat..çok uzun zamandır hoşlandığını söyle..
çıksın senle.. :27:

neden utanıyosun ki adamın şu an haberi yok anladığım kadarıyla. aayrıca da kısmetse olur değilse bi şekilde bozulur zaten. diyelim ki anlaşamadılar arkadaşında ilerde ona senden bahsedecekse başka türlü ağzını arar adamın direk bu kız sana aşık diyecek hali yok ya. uygun bi şekilde senin hakkındaki düşünceerini öğrenir.

neden utanıyosun ki adamın şu an haberi yok anladığım kadarıyla. aayrıca da kısmetse olur değilse bi şekilde bozulur zaten. diyelim ki anlaşamadılar arkadaşında ilerde ona senden bahsedecekse başka türlü ağzını arar adamın direk bu kız sana aşık diyecek hali yok ya. uygun bi şekilde senin hakkındaki düşünceerini öğrenir.

arkadaşımın sorduğu kişi onun en yakın arkadaşı söylemiştir diye düşünüyorum o yüzden birazda takıntı yaptım

Back
X