- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bildiğim için doğumu sanırımOkuyorum minnosum ama 15 tatilden artılarla döndümbu ara onları vermek için uğraşıyorum bakalım.
Niyebkorkuyon balım önceden de yaptin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim için doğumu sanırımOkuyorum minnosum ama 15 tatilden artılarla döndümbu ara onları vermek için uğraşıyorum bakalım.
Niyebkorkuyon balım önceden de yaptin![]()
Ay kuzum annem babam kardesim kuzenim bendeler haftasonu gezmelerle gecti.aha simdi banyoya girdim dus alcam da yatacam guya sabahin köründe kalkcam gece uyanmalari haric..Bildiğim için doğumu sanırım![]()
Evet çok üzülmüştüm ben kimse yazmayacak buraya artık diyeGünaydın kızlarrrrr... hadi el birliği ile takımı hareketlendirelim![]()
Üzülme balım.. yazarım ben :)Evet çok üzülmüştüm ben kimse yazmayacak buraya artık diye
Tamam inş yazalım şimdi dip köşe temizlik var evde uğraşıyoruz bakalım bu arada miulego dan haber var mıÜzülme balım.. yazarım ben :)
kolay gelsin bende oğlanı uyutursam evi toparlarım inş.. miu da iyi şükür :))Tamam inş yazalım şimdi dip köşe temizlik var evde uğraşıyoruz bakalım bu arada miulego dan haber var mı
Yok com zor bu saatten sonra...Gelmiyor mu buralara
Niye kızz :))Ben ayakta uyuyorum![]()
Hayırdır uykunu alamadın mıBen ayakta uyuyorum![]()
Niye ya ayrı takılalım işteNiye kızz :))
Anlamadım ki.. niye ayakta uyuyo diye sordum bernayaNiye ya ayrı takılalım işte
Niye kızz :))
5bucukta kalktimHayırdır uykunu alamadın mı

Yaa berna geçtin beni19 şubat pazartesi tartı kontrolü
1.hippotalamus : 69.7
2.matematik61 : 62.8 +200
3.Ak kelebek
4.sem35
5. B bilinmeyenkullanici
6.tevafuk55