sensiz ilk anneler günüm içim acıyor :(

sonnnna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
19
0
CANIM ANNEM ! bu sensiz ilk anneler günüm 6 ay oldu seni toprağa vereli acın kalbimde okadar tazeki her geçen gün içim kor gibi yanıyor yokluguna bir türlü alışamıyorum :KK43: anneler günü geldi herkes dışarda, herkes annesine hediyeler alıyor,herkes ne alsam anneme diye birbiriyle muhabbet ediyor.ya ben ne yapayım anne sen yoksun artık kime sarılacağım, kime anne bak sana ne aldım diyeceğim canım annem.. keşke yanımda olabilseydin annem öpseydim koklasaydım annelerin bitanesi canım annem anneler günün kutlu olsun diyebilseydim.. ben şimdi ne yapacağım anne sensiz... seni çoooookkkk özledim ANNEM....:KK61:

Canım ya yazını okurken o kadar duygulandım ki canım benim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Allah sana sabır versin. Annenin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anneler gününü annesiz geçiren herkese yardım etsin.. :KK43:(

Canım ya yazını okurken o kadar duygulandım ki canım benim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Allah sana sabır versin. Annenin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anneler gününü annesiz geçiren herkese yardım etsin.. :KK43:(
Saol canım Amin inşallah :KK43: Allah sana sevdiklerine sağlıklı ömür versin ... Allah düşmanımın başına bile vermesin Tarifi imkansız bir acı eksiklik babamla annemi 45 gün arayla kaybettim her ne kadar abilerim ablam eşim çocuğum olsada kendimi yapayalnız kimsesiz eksik hissediyorum anne ile babanın yeri bambaşkaymış onların boşluğunu hiçkimse dolduramaz:KK43:

Saol canım Amin inşallah :KK43: Allah sana sevdiklerine sağlıklı ömür versin ... Allah düşmanımın başına bile vermesin Tarifi imkansız bir acı eksiklik babamla annemi 45 gün arayla kaybettim her ne kadar abilerim ablam eşim çocuğum olsada kendimi yapayalnız kimsesiz eksik hissediyorum anne ile babanın yeri bambaşkaymış onların boşluğunu hiçkimse dolduramaz:KK43:

Amin canım çok teşekkür ederim. Seninde Allah geride kalan sevdiklerine sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah.. büyük bir talihsizlik inan ne diyeceğimi bilemiyorum.. :KK43: Lütfen güçlü ol bak çocuğunun sana ihtiyacı var.. Allah çocuğunu senden eksik etmesin canım benim, yokluğunu göstermesin.. Kendini yıpratma, çok fazla üzme ne kadar kabullenemesekte hepimizin gideceği yer orası, sabırla huzurla kal canım.. :KK43:

Basin sag olsun canim, nurlar icinde uyusun annen.
Ama hep sunu derim, o cok sevdigin insanin hayat bakisini ve ilkelerini kendi hayatina kat bu cok büyük bir teselli.
Annen senin icinde yasiyor bundan emin ol.

X