- 12 Kasım 2021
- 313
- 48
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
Sente marka erken gebelik testi kullanan varmı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün kullandım daha adetime 5 gün var hafif silik çıktı siz yanildinizmiSente marka erken gebelik testi kullanan varmı kızlar
Bilmiyorum ki yarın ki sonuca göre bakacağım daha net çıkmasını bekliyorum . Testinizi atar mısınız merak ettim deBen bugün kullandım daha adetime 5 gün var hafif silik çıktı siz yanildinizmi
Bilmiyorum ki yarın ki sonuca göre bakacağım daha net çıkmasını bekliyorum . Testinizi atar mısınız merak ettim de![]()
Sizde var ben goruyorumGöremedim kalite düşüyor buraya atarken sanırım . Benimde böyle burada kalite düşüyor diye fotoğrafla oynadım biraz
Şimdi gördüm evet sizde de var çizgi
Adetime 5 gün var daha kasıklarda batma sık idrara çıkma var suanlik birde ruh halim çok karışıkŞimdi gördüm evet sizde de var çizgiadetinize kaç gün var acaba belirtiniz varmıı
Benimde kasıklarımda batma varrr sağ kasıkta çok oluyordu düünn. Tekrar yaptınız mı testAdetime 5 gün var daha kasıklarda batma sık idrara çıkma var suanlik birde ruh halim çok karışık![]()
Durumunuz nedir bugün testi tekrar ettiniz mi
Test yaptınız mı tekrardanAdetime 5 gün var daha kasıklarda batma sık idrara çıkma var suanlik birde ruh halim çok karışık![]()
Test yaptınız mı tekrardan
Bence bekleyin pazartesi kan verin en net bu olacaktırDün 6 gibi yaptığım test frelly marka hemen çizgi cikti ama bu sabah prodoctor yaptım nerdeyse hiç çizgi yok şaşırdım gerçektenEki Görüntüle 3679719
Öyle yapicam ama hamilelik belirtilerini yüz de yüz yaşıyorum. Benim bir kızım var 2 yaşında onda bile bu kadar uyku hali olmamistiBence bekleyin pazartesi kan verin en net bu olacaktır
Doğrudur canım testlere güven olmayabiliyor belki betanız daha düşüktürÖyle yapicam ama hamilelik belirtilerini yüz de yüz yaşıyorum. Benim bir kızım var 2 yaşında onda bile bu kadar uyku hali olmamisti
Evet teşekkür ederimDoğrudur canım testlere güven olmayabiliyor belki betanız daha düşüktür