Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eviliğimizin ilk zamanlarında kahvem köpüksüz oluyor diye eşim kahve kavanozuna azıcık karnonat atmıştı iyi köpürüyordu. o bitince ben de attım ama abartmışım kahvenin kimyasını bozmuşum telve bile olmuyordu doğru düzgün
ben toplamda 15 fotoğraf ancak çekiyorum acaba ondan mı olmuyor?
eviliğimizin ilk zamanlarında kahvem köpüksüz oluyor diye eşim kahve kavanozuna azıcık karnonat atmıştı iyi köpürüyordu. o bitince ben de attım ama abartmışım kahvenin kimyasını bozmuşum telve bile olmuyordu doğru düzgün
Valla cok cekiyorum cunku zaten sonra cogunu begenmeyip siliyorum ve elim titriyor benim fotograf cekerken genellikle, o yuzden bulanik olanlarda oluyor. Bir cok acidan cekiyorum sonra begendiklerim kaliyor iste.
Kahveyi ben eskiden her sekilde guzel yapardim, 1 senedir beceremiyorum yeni cezve almistim ondan sanirim