Emeğine sağlık canım şahane olmuş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emeğine sağlık canım şahane olmuş:)
Üfürüğümün üstüne konmaAzcik da ona ufledim hiç davranma benimkidir![]()
Benzetmeye çalıştım :)) kalın kartona yapistircam :))Emeğine sağlık canım şahane olmuş:)
Demem ki nefesim kuvvetliymişBana da gelmiş nasıl üflediysen![]()
İyi geceler canımKadayıfa geeeeldiyip ben kaçıyorum sabaha revaniyle falan olumlu yönde fark açılsın dinimiz amin
hepinize iyi geceler
![]()
Uyumadan once okuyup üfleyeceğim, bendeeee merak etme senKadayıfa geeeeldiyip ben kaçıyorum sabaha revaniyle falan olumlu yönde fark açılsın dinimiz amin
hepinize iyi geceler
![]()
Evet güzel olur:)Benzetmeye çalıştım :)) kalın kartona yapistircam :))
Ufurukculuk ten banlanmazsak iyiUyumadan once okuyup üfleyeceğim, bendeeee merak etme sen![]()
Kadayıfa geeeeldiyip ben kaçıyorum sabaha revaniyle falan olumlu yönde fark açılsın dinimiz amin
hepinize iyi geceler
![]()
Bildiğim kadarıyla kötü içerik yapılmadığı sürece görünmüyor:)Merhaba arkadaşlar...muhabbetiniz tatlı tatlı sürerken aklıma takılan bir soru var...belki siz biliyorsunuz? Belki deKazen kardeşim bu mesajı görürse o cevaplar. Dün bir bildirim geldi konferans konuşmayla ilgili. Bu konusmalari sadece konferansa katılanlar okuyor değil mi? Yoneticiler isterse görebiliyor mu? Mesela kazen bey? Ev haliyle , spor yaparken bir fotoğraf paylaştigimda tedirgin olmayım diye sordum. Başka kötü bir niyetim yok valla...
![]()
31 mart günü herkes secim sonucu beklerken biz konu acılsın diye beklicez galiba![]()
Keramet cetvelde demek ki,ben de dilimlerken hizalamak için cetvel kullandım(normalde kullanmamo da geldi de azerin dedi ya fistiklari cetvelle olctum döktüm diye dedim o olsaydı fındıkları boyutu boyutuna ayirirdi ben rastgele koydum
Ben neden simetri bir insan olamıyorum çok asimetrik biriyim![]()
Elalis te mi geldi@Elalis gel bacım sunumların ile gönlümüzü şenlendir :)
Nevroşum iyiyim nasıl olim :) kendime yemek ve sunum ile ilgili sayfa açtım onla uğraşıyorum.. çok heyecanlıymış valla.. ben hep süslerdim resim çekerdim kalırdı öle telde artık paylaşıyorum. Bana da eğlence çıktı :)
Beni karıştırma ,ben mi dedim sana oku diyeUfurukculuk ten banlanmazsak iyi
deynepnaz o zaman beni korursun benim kukrimim yapmaz o masum dersin
![]()
Nevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum.Bildiğim kadarıyla kötü içerik yapılmadığı sürece görünmüyor:)

Çok bilmiyorum.Ama kötü içerik yani şikayet edilen mesajları yönetimin gördüğünü biliyorum.Mesela küfür,hakaret,taciz veya reklam amaçlı gönderilen mesajları kötü içerik yapmamız lazım:)Nevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum.![]()
Vaaaay deemek öyle tamam bundan sonra bensiz devam et yolunaBeni karıştırma ,ben mi dedim sana oku diye![]()
Konferansa güvenmediğiniz ,sizi kibleyebilecek biri varsa almayın dediğini çıkarıyorum benNevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum.![]()
Abla yapma bana şöyle şeyler ,bak hep gaza getiriyon sonra hırslanıyorum az oy alınca iyice hırsımdan ÇatlicaaaaamDemek korkup kaçıyorsun![]()
Şaka yaptım şakaVaaaay deemek öyle tamam bundan sonra bensiz devam et yoluna![]()