serdar öztürke revizyon olanlar buraya

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
merhaba arkadaslar,
ben malesef 4.ameliyatımı olcam revizyon ilk 3ü aynı dr yaptı serdar beye revizyon olmayı düşünüyorum nolur serdar beye revizyon olanlar benle irtibata geçsin adminler nolur başlığı silmeyin serdar öztürk hakkında 374 sayfa yazıyo ve hepsi dağınık kaçı revizyon bilmiyoruz bu başlığı silmeyin

Merhaba söylediğin dr blmiorum ama ben naci çeliğe burun ameliyatı oldum 10gün oldu işinde duayen bi dr benim ilk ameliyatımdı çok harika oldu burnum ama bi arkadaşımda revizyon olcak naci beye onu öneririm

Kızlar bende serdar beye ameliyat oldum 14 gün önce burnumda egrilik var sanki serdar bey geçici sislikden dolayi dedi.s

bende 15 gün sonra ameliyat olacagım. acaba neyden memnun olmadınız ne gibi bır sorun oluştu
İlk başta çok eğri geldi ama şimdi yanilmisim gerçekten şişlikten dolayi eğri duruomus serdar bey gerçekten çok iyi bi doktor şimdi o şişlik indi birazi burnum bu hali ile bile güzel

merhaba arkadaslar,
ben malesef 4.ameliyatımı olcam revizyon ilk 3ü aynı dr yaptı serdar beye revizyon olmayı düşünüyorum nolur serdar beye revizyon olanlar benle irtibata geçsin adminler nolur başlığı silmeyin serdar öztürk hakkında 374 sayfa yazıyo ve hepsi dağınık kaçı revizyon bilmiyoruz bu başlığı silmeyin
Merheba ben iki ay önce serdar beye revizyon ameliyatı yaptırdım. Çok mutluyum şiş olduğunu söylemesine rağmen bence çok güzel istediğim gibi kalkık ve de doğal çok rahat güvenebilirsiniz

Merheba ben iki ay önce serdar beye revizyon ameliyatı yaptırdım. Çok mutluyum şiş olduğunu söylemesine rağmen bence çok güzel istediğim gibi kalkık ve de doğal çok rahat güvenebilirsiniz

Foruma üye olur olmaz Serdar Öztürk le ilgili yazı paylaşman manidar olmuş !!! Komiksin

Ben de Serdar Öztürk e revizyon oldum. Dün alçılarım çıktı, şiş olduğunu söylemesine rağmen inanılmaz güzel görünüyordu. Ben de burdaki bazı olumsuz yorumlardan sonra çok tedirgindim. Ama şu an çok mutluyum, bugün 9. Günüm burnumda bant var ama bu haliyle bile çok güzel görünüyor, şekli az çok belli oluyor.

X