• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

babylovee babylovee cebellato cebellato kızlar nasıl oldunuz ilaçlar etki etti mi? Ya kızlar bu beyfendi kişisi büyüdükçe organlar sıkıştı üstüne bir de fena bir mide yanması yaşıyorum 😪 daha önce hiç başıma gelmemişti ne kadar kötü bir şeymiş sizde de oldu mu hiç ? nisan97 nisan97 @nergiscicegi6
Canım bende çok oldu mide yanması ağrısı, doktor şurupla hap vermişti düzenli kullanmıyorum ama bazen çok ağrım olacaksa ya da ağır yemek yiyeceksem öncesinde alıyorum rahatsız etmesin diye, ilaç bende iyi gidiyor akıntım azaltı diyebilirim birde tansiyon da uzuuun zamandan sonra ilk defa 12-7 ölçtüm bugün yemek sonrası♥️♥️
1 hafta oldu antıbıyotık bıtelı 😔 hemen ne ara oldu o zaman bu kadar enfeksiyon 🤦‍♀️Allah acısın halımızede sorun yasamayalım🙏🏻
Canım benim antibiyotiğim bittikten üç gün sonra enfeksiyon değerim 500 olmuştu maalesef, hem de 4 haftada 2 kutu antibiyotik içmeme rağmen, maalesef bazı antibiyotikler ya işe yaramıyor ya da bağışıklık kazanıyoruz sanırım, şu anki antibiyotik içime daha çok sindi, çünkü akıntım aşırı artmıştı o antibiyotiği kullanırken

Canım bende çok oldu mide yanması ağrısı, doktor şurupla hap vermişti düzenli kullanmıyorum ama bazen çok ağrım olacaksa ya da ağır yemek yiyeceksem öncesinde alıyorum rahatsız etmesin diye, ilaç bende iyi gidiyor akıntım azaltı diyebilirim birde tansiyon da uzuuun zamandan sonra ilk defa 12-7 ölçtüm bugün yemek sonrası♥️♥️

Canım benim antibiyotiğim bittikten üç gün sonra enfeksiyon değerim 500 olmuştu maalesef, hem de 4 haftada 2 kutu antibiyotik içmeme rağmen, maalesef bazı antibiyotikler ya işe yaramıyor ya da bağışıklık kazanıyoruz sanırım, şu anki antibiyotik içime daha çok sindi, çünkü akıntım aşırı artmıştı o antibiyotiği kullanırken
Ya bende her seferinde unutuyorum söylemeyi mide olayını Perşembe söylerim inşallah doktora da bana da versin bir şey. Taş gibi oluyor ya da yanıyor tahminle azaltmaya çalışıyorum ama pek fayda etmiyor artık 🤦🏻‍♀️ şu antibiyotikler enfeksiyonlar yaktı bizi zaten 😪

Ya bende her seferinde unutuyorum söylemeyi mide olayını Perşembe söylerim inşallah doktora da bana da versin bir şey. Taş gibi oluyor ya da yanıyor tahminle azaltmaya çalışıyorum ama pek fayda etmiyor artık 🤦🏻‍♀️ şu antibiyotikler enfeksiyonlar yaktı bizi zaten 😪
Söyle canım bana tahin yoğurt vs etki etmiyordu bir süre sonra bir ara mide yanması değil sırtıma vuruyordu😔 Evet zavallı karaciğerimiz hayatında bu kadar ilaç aldı mı acaba😥😥

Tansıyona sevındım , alfamet ıse yaramış sanırım 😊🥰

Söyle canım bana tahin yoğurt vs etki etmiyordu bir süre sonra bir ara mide yanması değil sırtıma vuruyordu😔 Evet zavallı karaciğerimiz hayatında bu kadar ilaç aldı mı acaba😥😥
Aslında var ya bizim bir yandan da probiyotik kullanmamız lazım bagırsaktaki bakteriler 2 yıl kendime gelemiyormuş bir kutu antibiyotikten sonra 🤦🏻‍♀️

Kaybının için başınız sağolsun 😔 yine serklajın işe yaradığına güzel bir örneksiniz inşallah bu hamileliğinizde güzel sonuçlanır ☺️ bence çok fazla aktif olmayın ama belki tamamen yatmaniza da gerek kalmaz ileriki haftalarınıza ve dikişin durumuna göre doktorunuz yönlendirir sizi mesela ben serklajdan beri yatıyorum ve doktorum sadece tuvalet banyo ihtiyacı için ayaklanmamı istiyor ☺️
Çok teşekkür ederim☺ çok yormuyorum kendimi lakin evde çocuk olunca bi şeyler yapıyorum. Geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak yormadan eğilmeden işlerimi hallediyorum yaklaşık 3 hafta sonra allah nasip ederse serklaj olucam. Tabi o zman yatıcam bende. Şuanlık sadece bir doktorla görüştük. Devlet hastanesi'ndeki doktorlarında fikri benim için çok önemli.
Ya birde bazı şeyleri psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kanamam vardı doktor normal herşey dediği gün kanamam durdu.

Çok geçmiş olsun canım, kaybın için çok üzgünüm başın sağolsun, sen ve doktorun daha iyi bilirsiniz tabiki ama bence ne hiç kalkmayacak ol ne de aktif hayatına geri dön, yani yemek yapmak, mahalle içi yürüyüş, kendini yormadan ayakta kalacak şeyler, eğilmeden iş yapmak vs vs yapabilirsin ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmazdım yerinde olsam🥰 ben de aktifim ama kendimi yormuyorum, yorulunca iki üç saat kalkmadığım da oluyor mutfağımı temizleyip yemeğimi yapabiliyorum gibi gibi🌸 inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi düşünüyorum bende. Çünkü ilk gebelikte yürümeyi birakin yatmaktan her tarafım morardı. 8 yıl önceden bahsediyom tabi yediğim milyon tane pruloton iğne de cabası. Yemeğimi yapsam arada yürüsem temizliği yapsam ara ara bana yeter ve artar bile 😁 hep birlikte inşallah sağ salim kucağımıza alalım🙏

Aslında var ya bizim bir yandan da probiyotik kullanmamız lazım bagırsaktaki bakteriler 2 yıl kendime gelemiyormuş bir kutu antibiyotikten sonra 🤦🏻‍♀️
Yapma yaaa😩 2 yıl sonra bi daha hamilelik ve enfeksiyonlar olursa delirecek miyim😂😂 ben kaç kutu içtiğimi bile hatırlamıyorum
Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi düşünüyorum bende. Çünkü ilk gebelikte yürümeyi birakin yatmaktan her tarafım morardı. 8 yıl önceden bahsediyom tabi yediğim milyon tane pruloton iğne de cabası. Yemeğimi yapsam arada yürüsem temizliği yapsam ara ara bana yeter ve artar bile 😁 hep birlikte inşallah sağ salim kucağımıza alalım🙏
Amin inşallah canım🙏🏻💖 sen yine ilk zamanlar ilk bir ay dikkati yoğunlaştır sonra biraz daha rahat olursun🥰🥰

Evet canım ölçtüm 13-8 çıkıyor şimdi ben şunun için söyledim dozu, benim dün hastanede 14 çıkınca doktor ilaç yazmak istemedi tekrar ölçtüğünde yüksek çıkarsa yaz dedi yazınca verdi ben ona daha önce sinirliyken yüksek çıktığını ama benim hissetmediğimi söyledim, yani belirti 0, ne baş ağrısı ne de farklı bir durum yoktu, bana ilaç şifresini gönderirken de ani baş ağrısı, şiddetli kasılma, aşırı baskı hissi hissedersen direkt hastaneye gel yazmıştı, yani biz hissetmiyoruz zaten hisseysek hızlıca ağzıma üç sarımsak atar geçerim, gece uyurken vs korkutuyor beni, şimdi en azından kafam daha rahat olur
Kuzum şükür düşmüş tansiyonun okudum. Ah varya hep ayni evhamlar.. bende gece seker ve tansiyon dengesizlesirse diye endise duyuyorum gerçekten. Hepsi şöyle saat gibi tıkır tıkır işlese ne güzel olur..
babylovee babylovee cebellato cebellato kızlar nasıl oldunuz ilaçlar etki etti mi? Ya kızlar bu beyfendi kişisi büyüdükçe organlar sıkıştı üstüne bir de fena bir mide yanması yaşıyorum 😪 daha önce hiç başıma gelmemişti ne kadar kötü bir şeymiş sizde de oldu mu hiç ? nisan97 nisan97 @nergiscicegi6
Kuzu benim ilaçta etki edecek heralde. Bi yerde okumuatum anca etki eder diye benimde fena degil tansiyon bugun daha yolunda olsun umarim ki 🙏
Canım sabahları tahin ye aç karnina.
Süt ic. Ama normal soguk ile oda ısısı arasinda. Sifa olur umarım ki. Mide yanmasi felkaet biaey ya benim bazen kusasim geliyor oldugunda

Back
X