Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ayyy Rabbim analı babalı büyütsün kuzum ama bu çooook güzel
Nasıl oldu nasıl doğurdun dikiş vardı nasıl çıktı ne oldu anlat kız anlat
Aminn inşallah çok heyecanlanıyorum zorlu süreçleri tamamlayıp mutlu sona kavuştunuz ne güzel rabbım sağlıklı sıhhatli evlat etsın size inşallah
Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün
Cebellatoşşş gözün aydın olsunnn doğumdan beri uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim doğurmuşsun maşallah sana darısı diğer tüm bekleyenlere inşallah
Darısı tüm bekleyen günü olan heyecanlanan korkan bütün güzel annelerimize olsun inşalah kızlar sürekli yaşadığım kasılmaların belli bir düzenle süresinin kısaldığını farkedip süre tutmaya başladım en son 5 dkda bire düştüğünü gördüm, kanama da başlayınca koştuk doktora açıklığımın olduğunu başarabilirlerse sancıyı kesmeye çalışacaklarını vs konuştuk, içimden doğumun o gün olacağını düşündüm hiç telaşlanmadım, sabaha karşı 6 gibi gittim hastaneye 6 cm açıklıkla, saat 13.33te maksimum 10 dk ıkınarak doğurdum suni sancı, kesik, dikiş olmadı çok şükür sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz

Yaa ne güzel kolay bir doğum olmuş o kadar sevindim ki senin adına pamuk kızı görünce çok değişik hissettim ya eşim bile diyo ki iyi kaynaştınız siz galiba dedim tabi doktor kontrollerimizi bile takip ediyoruz maşallah maşallah çok yakınım doğurmuş gibi hissediyorum

yemin ederim ben de öyle doğurmak üzereyim aklıma şey geldi ay kızlara söylemeliyimmm Allah daha kolayını nasip etsin sizlere canım

Maşallah sana Sağlıcakla büyüt kızçeni inşallah
nisan97 nergiscicegi6 kızlar bu çocuk hiç doymayacak mı nezaman versem nok nok nok bide yatağına koyunca nasıl anlayıp uyanıyor
Doymayacak doymuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…