• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Oyy amin kuzum aminnn🙏🙏😍😍 katılacağım tabii uykusuz geceler partisine bende üye olacağım 🥲🙏

Yiaaa🥲🥲 senin o minik enikini yirimmm totosunu ye sen onun cocuk sevmiyor demek ki sırtüstü napsin😂
Ah canım benim.. ne emek ne emekk... Allahım hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin bizlere 🙏🙏
Dört gözle bekliyoruz hepimiz aramıza katılmanı 😄🥰

Totosu çok minik kıyamıyoruz babası yesek neresini yiycez çok küçük diyor 🤣 küçük ama o totodan büyük sürprizler çıkıyor 😂

Dört gözle bekliyoruz hepimiz aramıza katılmanı 😄🥰

Totosu çok minik kıyamıyoruz babası yesek neresini yiycez çok küçük diyor 🤣 küçük ama o totodan büyük sürprizler çıkıyor 😂
Ya gördüm o nasil bir sürpriz 😂😂 baya boyundan büyük isler yapiyor senin kızçe😂
Ay gercekten totolari da pek küçük oluyor en iyisi baldır yaa😂

Oy kuzumm.. bende saglikla kolaylıkla araniza katılacağım haftamızı bekleyecegim 🙏🥰 az kaldı.
Bugun kontrolümüz var. Bakalim neler diyecek doktorumuz 🥲

Ya gördüm o nasil bir sürpriz 😂😂 baya boyundan büyük isler yapiyor senin kızçe😂
Ay gercekten totolari da pek küçük oluyor en iyisi baldır yaa😂

Oy kuzumm.. bende saglikla kolaylıkla araniza katılacağım haftamızı bekleyecegim 🙏🥰 az kaldı.
Bugun kontrolümüz var. Bakalim neler diyecek doktorumuz 🥲
Güzel haberlerle gel inşallah canım 🤲🥰

Ay sabahin erken vaktinde ne diye uyanırlar acaba😁 uyandin hadi tamam memeni em geri uyu dimi. Yok illa etrafi seyredecek anneye nazlanacak😁🥲
Gece de yapıyor onu önceden emince uyuyordu şimdi gündüz gibi vakit geçirmek istiyor 3 saat sallattırıyor kendini elektrikli ana kucağına alıştı muhtemelen sürekli sallanmak istiyor gündüz iyi oluyordu ana kucağı ama böyle bi etki edeceğini düşünmemiştim

Back
X