Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dört gözle bekliyoruz hepimiz aramıza katılmanı

Totosu çok minik kıyamıyoruz babası yesek neresini yiycez çok küçük diyor küçük ama o totodan büyük sürprizler çıkıyor

Dört gözle bekliyoruz hepimiz aramıza katılmanı

Totosu çok minik kıyamıyoruz babası yesek neresini yiycez çok küçük diyor küçük ama o totodan büyük sürprizler çıkıyor
Ya gördüm o nasil bir sürpriz baya boyundan büyük isler yapiyor senin kızçe
Ay gercekten totolari da pek küçük oluyor en iyisi baldır yaa

Oy kuzumm.. bende saglikla kolaylıkla araniza katılacağım haftamızı bekleyecegim az kaldı.
Bugun kontrolümüz var. Bakalim neler diyecek doktorumuz

Güzel haberlerle gel inşallah canım

Ay sabahin erken vaktinde ne diye uyanırlar acaba uyandin hadi tamam memeni em geri uyu dimi. Yok illa etrafi seyredecek anneye nazlanacak
Gece de yapıyor onu önceden emince uyuyordu şimdi gündüz gibi vakit geçirmek istiyor 3 saat sallattırıyor kendini elektrikli ana kucağına alıştı muhtemelen sürekli sallanmak istiyor gündüz iyi oluyordu ana kucağı ama böyle bi etki edeceğini düşünmemiştim

Merhaba herkese serklajdan sonra kabızlık şikayeti yaşayanlarınız olduysa nasıl bir çözüm yolu buldunuz probiyotik içiyorum zor zamanlar için de bi ilaç verdi doktor ama çok çekiniyorum ilaçlardan artık doğal bir yöntem peşindeyim chia tohumu kuru kayısı yulaf vs denediklerim ama her gün asla çıkamıyorum 3 günde 1 kere ve dikişlerim zorlanıyo gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…