• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Oyy olsun onlarin canı sagolsun bee😍 hepsi birer süreç geçip gider.
Aizin 2 ayi gecmis biraz düzen oturdu mu Canım nasılsıniz?
Rüya da ruyaymis yalniz😅😅

😍😍 kesinlikle harika birsey. Bebislerimiz sayesinde tanistik. Hersey yolunda mis gibi hep sohbet ederiz 😍
Alıştık birbirimize ağladığımda neden ağladığını anlıyorum en azından ama düzen diye bişey yok beklemeyin gelmeyecek 🤣

İNANMIYORUMM KAPIYI MI DİKMİŞLER😂😂😂 Bayılacam şimdi

Gerçekten bakalım ikinciye cesaret edecek miyiz😆 sana demiştim ya eltim hamile diye şimdi 6 haftalık aman allahım gözümde öyle büyüyorki o 9 ay😂 kadına zavallı gibi bakıyorum😂😂 halbuki hiçbir şey anlamadım bu hamilelikten şimdi hamilelik fotoğraflarıma bakınca tanıyamıyorum resmen😂

Dikiş olduğu için mm kere takılma canım, benim dikiş sonrası ölçümde bir kere 20 civarı bir şey gördüm sonra bir daha da ölçmedi doktor, neredeyse son bir ay bebiş dikişe kafasıyla baskı yapıyordu sen sadece enfeksiyon ve dinlenmeye odaklan, doktorlar dikiş sonrası ölçüm bile yapmıyolar neredeyse

Yok canım öksürükle bile kısayıp uzayabilen bir şey unutma enfeksiyon bizim için çok tehlikeli o yüzden kullanman gereken her şeyi kullan💖
Ebe baya uğraşmıştı dikerken sanırım biraz fazla kaçırmış dikme işini 🤣🤣 abla yeniden mi yapıyorsun demiştim hatta 😅

Kızlar kafama takıldı 13.haftaydı galiba, doktor dikişime iyi tutmuş diye yorum yaptı serviks uzunluk 35 mm diye not aldırdı iyi mi uzunluk acaba kafama çok takıldı, 16.haftaya geldim artık cinsiyeti de öğrendim her şey yolunda ama takıldı bir kere bu aklıma. 🤔🤔
Bende bugğn serklaj sonrası ilk kontroldu. Uzunluk 38 dedi bende takıldım 15. Haftadayım bende. İlk serklajda hep 40 üzerindeydi

Bende bugğn serklaj sonrası ilk kontroldu. Uzunluk 38 dedi bende takıldım 15. Haftadayım bende. İlk serklajda hep 40 üzerindeydi
Doktor problem olsa söylerdi diye düşünüyorum ama insan yine de evham yapıyor işte
İdrar sıkışıklığı ya da kendimizi kasmamız bile fark ettiriyor uzunlukta sıkmayın canınızı 🥰 inşallah güzel haftalara gelicez 🤲🏻

Back
X