- 16 Eylül 2024
- 9.343
- 9.554
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyyyRabbim analı babalı büyütsün kuzum
ama bu çooook güzel
![]()
Nasıl oldu nasıl doğurdun dikiş vardı nasıl çıktı ne oldu anlat kız anlat![]()
Aminn inşallahçok heyecanlanıyorum zorlu süreçleri tamamlayıp mutlu sona kavuştunuz ne güzel rabbım sağlıklı sıhhatli evlat etsın size inşallah
![]()
Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün![]()
Darısı tüm bekleyen günü olan heyecanlanan korkan bütün güzel annelerimize olsun inşalahCebellatoşşş gözün aydın olsunnndoğumdan beri uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim doğurmuşsun maşallah sana
darısı diğer tüm bekleyenlere inşallah
![]()
Yaa ne güzel kolay bir doğum olmuş o kadar sevindim ki senin adınaDarısı tüm bekleyen günü olan heyecanlanan korkan bütün güzel annelerimize olsun inşalahkızlar sürekli yaşadığım kasılmaların belli bir düzenle süresinin kısaldığını farkedip süre tutmaya başladım
en son 5 dkda bire düştüğünü gördüm, kanama da başlayınca koştuk doktora
açıklığımın olduğunu başarabilirlerse sancıyı kesmeye çalışacaklarını vs konuştuk, içimden doğumun o gün olacağını düşündüm hiç telaşlanmadım, sabaha karşı 6 gibi gittim hastaneye 6 cm açıklıkla, saat 13.33te maksimum 10 dk ıkınarak doğurdum
suni sancı, kesik, dikiş olmadı çok şükür
sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz
![]()
Yaa ne güzel kolay bir doğum olmuş o kadar sevindim ki senin adınapamuk kızı görünce çok değişik hissettim ya eşim bile diyo ki iyi kaynaştınız siz galiba dedim tabi doktor kontrollerimizi bile takip ediyoruz
maşallah maşallah çok yakınım doğurmuş gibi hissediyorum
![]()
Maşallah sana Sağlıcakla büyüt kızçeni inşallahDarısı tüm bekleyen günü olan heyecanlanan korkan bütün güzel annelerimize olsun inşalahkızlar sürekli yaşadığım kasılmaların belli bir düzenle süresinin kısaldığını farkedip süre tutmaya başladım
en son 5 dkda bire düştüğünü gördüm, kanama da başlayınca koştuk doktora
açıklığımın olduğunu başarabilirlerse sancıyı kesmeye çalışacaklarını vs konuştuk, içimden doğumun o gün olacağını düşündüm hiç telaşlanmadım, sabaha karşı 6 gibi gittim hastaneye 6 cm açıklıkla, saat 13.33te maksimum 10 dk ıkınarak doğurdum
suni sancı, kesik, dikiş olmadı çok şükür
sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz
![]()
Doymayacak doymuyorlarnisan97
nergiscicegi6 kızlar bu çocuk hiç doymayacak mı nezaman versem nok nok nok
bide yatağına koyunca nasıl anlayıp uyanıyor
![]()
Bu manzaraya hazırlıklı olnisan97
![]()
Bi de uyutuyorlar uykusuzluktan delireceğim sanırıminanmıyorummm
bayılırım kakaya
![]()
Dikişi ne ara aldılar senin orayı kaçırmışım ben yineinanmıyorummm
bayılırım kakaya
![]()
Anlarrr anlar benimki hala aynınisan97
![]()
Benimki 1 2 saat sallarsan öyle uyuyorAnlarrr anlar benimki hala aynıartık göğüste kucakta iyice derin uykuya daldırıp öyle yatırıyorum daha az uyanıyor
Hoşgeldin analıknisan97
![]()
Ay o beyaz gürültüyü o kadar çok dinlemiştik ki kapatınca bile kulağimda pış pış sesi geliyorduBenimki 1 2 saat sallarsan öyle uyuyorbir de pış pış sesi var aralıksız onu dinliyoruz gece gündüz
telefonumu benden çok o kullanıyor artık
Amanın![]()
Kızımın ufak sürpriziAy o beyaz gürültüyü o kadar çok dinlemiştik ki kapatınca bile kulağimda pış pış sesi geliyordu![]()
Yakında sen de katılacaksın aramıza inşallahcebellato
nisan97
nergiscicegi6
Bak bak şunlara gece analık partisi duzenlemisler
Sevsinler sizin minik bebiskolarinizi![]()
Oyy amin kuzum aminnnYakında sen de katılacaksın aramıza inşallah![]()
Yiaaa