• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ayyy 🥹😍😍😍 Rabbim analı babalı büyütsün kuzum 🥹 ama bu çooook güzel 😍😍
Nasıl oldu nasıl doğurdun dikiş vardı nasıl çıktı ne oldu anlat kız anlat 🥰😂
Aminn inşallah 🙏 çok heyecanlanıyorum zorlu süreçleri tamamlayıp mutlu sona kavuştunuz ne güzel rabbım sağlıklı sıhhatli evlat etsın size inşallah 🤲🏼🤲🏼🥰
Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün 🧿🙏🏻
Cebellatoşşş gözün aydın olsunnn 😍💖 doğumdan beri uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim doğurmuşsun maşallah sana🧿 darısı diğer tüm bekleyenlere inşallah 🙏🏻
Darısı tüm bekleyen günü olan heyecanlanan korkan bütün güzel annelerimize olsun inşalah🙏🏻🌸 kızlar sürekli yaşadığım kasılmaların belli bir düzenle süresinin kısaldığını farkedip süre tutmaya başladım♥️ en son 5 dkda bire düştüğünü gördüm, kanama da başlayınca koştuk doktora🤣 açıklığımın olduğunu başarabilirlerse sancıyı kesmeye çalışacaklarını vs konuştuk, içimden doğumun o gün olacağını düşündüm hiç telaşlanmadım, sabaha karşı 6 gibi gittim hastaneye 6 cm açıklıkla, saat 13.33te maksimum 10 dk ıkınarak doğurdum🥹🥹 suni sancı, kesik, dikiş olmadı çok şükür🥰🙏🏻 sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz🙏🏻♥️🤭🌸

Darısı tüm bekleyen günü olan heyecanlanan korkan bütün güzel annelerimize olsun inşalah🙏🏻🌸 kızlar sürekli yaşadığım kasılmaların belli bir düzenle süresinin kısaldığını farkedip süre tutmaya başladım♥️ en son 5 dkda bire düştüğünü gördüm, kanama da başlayınca koştuk doktora🤣 açıklığımın olduğunu başarabilirlerse sancıyı kesmeye çalışacaklarını vs konuştuk, içimden doğumun o gün olacağını düşündüm hiç telaşlanmadım, sabaha karşı 6 gibi gittim hastaneye 6 cm açıklıkla, saat 13.33te maksimum 10 dk ıkınarak doğurdum🥹🥹 suni sancı, kesik, dikiş olmadı çok şükür🥰🙏🏻 sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz🙏🏻♥️🤭🌸
Yaa ne güzel kolay bir doğum olmuş o kadar sevindim ki senin adına 😍😍 pamuk kızı görünce çok değişik hissettim ya eşim bile diyo ki iyi kaynaştınız siz galiba dedim tabi doktor kontrollerimizi bile takip ediyoruz 🥹😍 maşallah maşallah çok yakınım doğurmuş gibi hissediyorum 😍😂

Yaa ne güzel kolay bir doğum olmuş o kadar sevindim ki senin adına 😍😍 pamuk kızı görünce çok değişik hissettim ya eşim bile diyo ki iyi kaynaştınız siz galiba dedim tabi doktor kontrollerimizi bile takip ediyoruz 🥹😍 maşallah maşallah çok yakınım doğurmuş gibi hissediyorum 😍😂
🥰🥰yemin ederim ben de öyle doğurmak üzereyim aklıma şey geldi ay kızlara söylemeliyimmm🤣🤣🥹 Allah daha kolayını nasip etsin sizlere canım♥️🙏🏻

Maşallah sana Sağlıcakla büyüt kızçeni inşallah 🥰🥰
nisan97 nisan97 nergiscicegi6 nergiscicegi6 kızlar bu çocuk hiç doymayacak mı nezaman versem nok nok nok🤣 bide yatağına koyunca nasıl anlayıp uyanıyor🤣
Doymayacak doymuyorlar 😂😂

Eklentiler

• 11592.webp
    11592.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 19
Anlarrr anlar benimki hala aynı 😂 artık göğüste kucakta iyice derin uykuya daldırıp öyle yatırıyorum daha az uyanıyor
Benimki 1 2 saat sallarsan öyle uyuyor 😂😂 bir de pış pış sesi var aralıksız onu dinliyoruz gece gündüz 😂 telefonumu benden çok o kullanıyor artık

Yakında sen de katılacaksın aramıza inşallah 🥰🥰
Oyy amin kuzum aminnn🙏🙏😍😍 katılacağım tabii uykusuz geceler partisine bende üye olacağım 🥲🙏
Yiaaa🥲🥲 senin o minik enikini yirimmm totosunu ye sen onun cocuk sevmiyor demek ki sırtüstü napsin😂
Ah canım benim.. ne emek ne emekk... Allahım hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin bizlere 🙏🙏

Back
X