• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Oyy amin kuzum aminnn🙏🙏😍😍 katılacağım tabii uykusuz geceler partisine bende üye olacağım 🥲🙏

Yiaaa🥲🥲 senin o minik enikini yirimmm totosunu ye sen onun cocuk sevmiyor demek ki sırtüstü napsin😂
Ah canım benim.. ne emek ne emekk... Allahım hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin bizlere 🙏🙏
Dört gözle bekliyoruz hepimiz aramıza katılmanı 😄🥰

Totosu çok minik kıyamıyoruz babası yesek neresini yiycez çok küçük diyor 🤣 küçük ama o totodan büyük sürprizler çıkıyor 😂

Dört gözle bekliyoruz hepimiz aramıza katılmanı 😄🥰

Totosu çok minik kıyamıyoruz babası yesek neresini yiycez çok küçük diyor 🤣 küçük ama o totodan büyük sürprizler çıkıyor 😂
Ya gördüm o nasil bir sürpriz 😂😂 baya boyundan büyük isler yapiyor senin kızçe😂
Ay gercekten totolari da pek küçük oluyor en iyisi baldır yaa😂

Oy kuzumm.. bende saglikla kolaylıkla araniza katılacağım haftamızı bekleyecegim 🙏🥰 az kaldı.
Bugun kontrolümüz var. Bakalim neler diyecek doktorumuz 🥲

Ya gördüm o nasil bir sürpriz 😂😂 baya boyundan büyük isler yapiyor senin kızçe😂
Ay gercekten totolari da pek küçük oluyor en iyisi baldır yaa😂

Oy kuzumm.. bende saglikla kolaylıkla araniza katılacağım haftamızı bekleyecegim 🙏🥰 az kaldı.
Bugun kontrolümüz var. Bakalim neler diyecek doktorumuz 🥲
Güzel haberlerle gel inşallah canım 🤲🥰

Ay sabahin erken vaktinde ne diye uyanırlar acaba😁 uyandin hadi tamam memeni em geri uyu dimi. Yok illa etrafi seyredecek anneye nazlanacak😁🥲
Gece de yapıyor onu önceden emince uyuyordu şimdi gündüz gibi vakit geçirmek istiyor 3 saat sallattırıyor kendini elektrikli ana kucağına alıştı muhtemelen sürekli sallanmak istiyor gündüz iyi oluyordu ana kucağı ama böyle bi etki edeceğini düşünmemiştim

Merhaba herkese serklajdan sonra kabızlık şikayeti yaşayanlarınız olduysa nasıl bir çözüm yolu buldunuz probiyotik içiyorum zor zamanlar için de bi ilaç verdi doktor ama çok çekiniyorum ilaçlardan artık doğal bir yöntem peşindeyim chia tohumu kuru kayısı yulaf vs denediklerim ama her gün asla çıkamıyorum 3 günde 1 kere ve dikişlerim zorlanıyo gibi hissediyorum

Back
X