• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yok yürümesin henüz evim hazır değil halıları sermicem bu sene😂

🤣🤣 tamam tamam aman istemedim🤣🤣

🤣🤣🤣🤣umudum ayaklar altına alındı momy nisan🤣

İnşallah çok güzel şekilde emzireceksin canım tek sorun uyudu mu uyandırması🙃 yoksa bir şekilde acıkıp delirince mecbur emecek🤭 vaktinde doğsun yeter inşsllah😍 biz erken doğduğu için biraz yorulduk emmede
Buna da şükür kuzum napalım sağlıklı olsunlar da biz delirmeye razıyız 😄

Serklaj sonrası benim de yarın ilk randevum var . Enfeksiyon için kontrolü ne kadar sürede bir yapmalı diye soracağım . Onun dışında bir de rapor isteyeceğim dua edin inşallah sıkıntısız alırım .
Canım ne yaptın aldın mı raporunu

Benimki çok az alıuor en alt persentilden ilerliyor doktor yeter diyor bana asla yeterli gelmiyor 🤣 buraya attığım boklu fotoyu hatırlıyorsun değil mi 🤣🤣
Hatırlıyorum🤣🤣 kızım da ablasının izinden gidiyor canım🤣🤣 popomuz küçük diye o kadar yapamıyoruz ama ışık var eminim🤣

Merhaba güzel anneler, anne adayları. Yazdıklarınızı hep okudum sizleri tanıyor gibiyim artık. Hikayelerinizle heyecanlandım, umutlandım. Bebeklerine kavuşanlara Allah analı babalı sağlıklı büyütsün diyorum. Bekleyenlere güzel stressiz bir süreç diliyorum.

@Kahhve , @Wiraya , -sel- -sel- , sizler ilk gebeliğinizden ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Bir de ilk gebelik sezaryanla mı sonuçlandı? İlk gebelikte açılma olduğu için tedbir amaçlı mı Serklaj yapıldı yoksa bir açıklık görüldü mü yine? Belki cevaplamışsınızdır, gözümden kaçmış olabilir. Sevgiler.
Selam canım, benım 15/16 hafta arasındaydı doktor kontrolune gıttıgım zaman suyun bıttıgını bebegın dustugunu gordu acıl olarak ılacla dogum yaptırdı, o zaman ne rahım agzına bakıldı nede enfeksiyona , ben sonradan arastırınca bu ıkı olasıgı ogrendım, 7 ay sonra Allah tekrar nasıp ettı sukurler olsun🙏🏻 sonrasında enfeksiyona cok dıkkat ettırdım doktoruma( farklı bır doktora ) ve rahım agzı uzunlugum olculunce kısa oldugu anlasıldı aynı gun hemen ameliyata alındım Serklaj yapıldı.

Back
X