- 20 Nisan 2017
- 3.317
- 7.528
- 158
Oy kuzumvaktinde doğsun yeter inşsllahbiz erken doğduğu için biraz yorulduk emmede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzumvaktinde doğsun yeter inşsllahbiz erken doğduğu için biraz yorulduk emmede
Buna da şükür kuzum napalım sağlıklı olsunlar da biz delirmeye razıyızYok yürümesin henüz evim hazır değil halıları sermicem bu sene
tamam tamam aman istemedim
umudum ayaklar altına alındı momy nisan
İnşallah çok güzel şekilde emzireceksin canım tek sorun uyudu mu uyandırmasıyoksa bir şekilde acıkıp delirince mecbur emecek
vaktinde doğsun yeter inşsllah
biz erken doğduğu için biraz yorulduk emmede
Kaka buluşması yapacağız biz de adayız kardeşimBuna da şükür kuzum napalım sağlıklı olsunlar da biz delirmeye razıyız![]()
Benimki çok az alıuor en alt persentilden ilerliyor doktor yeter diyor bana asla yeterli gelmiyorKaka buluşması yapacağız biz de adayız kardeşimbu kadar kaka yapan(
) bir bebek nasıl olacakta kilo alacak söyle bana
![]()
Canım ne yaptın aldın mı raporunuSerklaj sonrası benim de yarın ilk randevum var . Enfeksiyon için kontrolü ne kadar sürede bir yapmalı diye soracağım . Onun dışında bir de rapor isteyeceğim dua edin inşallah sıkıntısız alırım .
HatırlıyorumBenimki çok az alıuor en alt persentilden ilerliyor doktor yeter diyor bana asla yeterli gelmiyorburaya attığım boklu fotoyu hatırlıyorsun değil mi
![]()
Yapar yapar o küçük totodan daha neler neler çıkacakHatırlıyorumkızım da ablasının izinden gidiyor canım
popomuz küçük diye o kadar yapamıyoruz ama ışık var eminim
![]()
Yapar yapar o küçük totodan daha neler neler çıkacak![]()
Şükür bir sorun yok canım 10 gün sonra çağırdı tekrarmaviilale canım geldın mo doktordan
Ayy hadi inşallahŞükür bir sorun yok canım 10 gün sonra çağırdı tekrarhedef 34.hafta artık
yüzünün önüne ne varsa koymuş kolununu,kordonu hiç bir şey göremedik ama pipisi olduğu gibi meydandaydı
![]()
Şükür bir sorun yok canım 10 gün sonra çağırdı tekrarhedef 34.hafta artık
yüzünün önüne ne varsa koymuş kolununu,kordonu hiç bir şey göremedik ama pipisi olduğu gibi meydandaydı
![]()
Canım sürekli yattın mıŞükür bir sorun yok canım 10 gün sonra çağırdı tekrarhedef 34.hafta artık
![]()
Oh cok sükür canımŞükür bir sorun yok canım 10 gün sonra çağırdı tekrarhedef 34.hafta artık
![]()
Evet canım benim doktorum ayaklanmamı istemiyorCanım sürekli yattın mı
Yiğido biraz edepli olsaydı iyiydiOh cok sükür canımyiğidin malı meydandadır diye bosuna dememişler
![]()
Selam canım, benım 15/16 hafta arasındaydı doktor kontrolune gıttıgım zaman suyun bıttıgını bebegın dustugunu gordu acıl olarak ılacla dogum yaptırdı, o zaman ne rahım agzına bakıldı nede enfeksiyona , ben sonradan arastırınca bu ıkı olasıgı ogrendım, 7 ay sonra Allah tekrar nasıp ettı sukurler olsunMerhaba güzel anneler, anne adayları. Yazdıklarınızı hep okudum sizleri tanıyor gibiyim artık. Hikayelerinizle heyecanlandım, umutlandım. Bebeklerine kavuşanlara Allah analı babalı sağlıklı büyütsün diyorum. Bekleyenlere güzel stressiz bir süreç diliyorum.
@Kahhve , @Wiraya ,-sel- , sizler ilk gebeliğinizden ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Bir de ilk gebelik sezaryanla mı sonuçlandı? İlk gebelikte açılma olduğu için tedbir amaçlı mı Serklaj yapıldı yoksa bir açıklık görüldü mü yine? Belki cevaplamışsınızdır, gözümden kaçmış olabilir. Sevgiler.
Azıcık ucundan görüyoruz yüzünü hoca biraz dürtünce direkt arkasını dönüyorben de resmen kızımın yüzünü doğunca görmüştüm
![]()