• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım ne yaptın aldın mı raporunu
Dünkü gittiğim Prof fakültede sıkıntılı dedi vermedi . Ama eşi özelde çalıştığı için ona yönlendirdi. Sağolsun eşi doğuma kadar heyet yazdı . Okul idaresine gönderdim ufak çaplı moralim bozuldu . Müdür yardımcısı kadın diğer doktorları görmemiş , tek hekimle heyet olmaz , başhekim onayı vs diye saçmaladı durdu . Halbuki elektronik ortamda onaylı , 3 hekim onayı var . Sonradan görmüş oraları . Ben işimi garantiye alayım dedim bir de başhekim dahil hepsini dolaşıp imza da aldım . Alın garanti olsun diye tekrar gönderdim .Ama kısa süreli de olsa canım sıkıldı . Şimdi çok şükür üstümden büyük yük kalktı . En az 2 saat gidiş 2 saat geliş yapıyordum şehir merkezinden ilçeye , yürüyüş mesafelerim de çoktu. Okul sendika üyeliği konusundan dolayı mobing uyguluyordu . Stresim çoktu çok velhasıl şükür baya rahatladım bugun .

Maşallah sana ❤️ daha yolun başındayım nasıl o kadar yatıcam diye düşünüyorum 😁
Bende hep öyle diyordum benim avantajım benimle ilgilenen var eşimin de kendi işi olduğu için daha rahat hareket edebiliyoruz ☺️ oğlumda artık 1.sınıf olduğu için kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor çok şükür ☺️

Dünkü gittiğim Prof fakültede sıkıntılı dedi vermedi . Ama eşi özelde çalıştığı için ona yönlendirdi. Sağolsun eşi doğuma kadar heyet yazdı . Okul idaresine gönderdim ufak çaplı moralim bozuldu . Müdür yardımcısı kadın diğer doktorları görmemiş , tek hekimle heyet olmaz , başhekim onayı vs diye saçmaladı durdu . Halbuki elektronik ortamda onaylı , 3 hekim onayı var . Sonradan görmüş oraları . Ben işimi garantiye alayım dedim bir de başhekim dahil hepsini dolaşıp imza da aldım . Alın garanti olsun diye tekrar gönderdim .Ama kısa süreli de olsa canım sıkıldı . Şimdi çok şükür üstümden büyük yük kalktı . En az 2 saat gidiş 2 saat geliş yapıyordum şehir merkezinden ilçeye , yürüyüş mesafelerim de çoktu. Okul sendika üyeliği konusundan dolayı mobing uyguluyordu . Stresim çoktu çok velhasıl şükür baya rahatladım bugun .
İnsanların başına gelmediği için kimse neyin ne olduğunu bilmiyor hadı erkekler neyse de yani bunu bayan yapınca üzülüyorum yani onun daha çok yardımcı olması gerekıyor hiç mi müdürlerin eşleri yok yani ben anlamıyorum gecmıs olsun hıc üzülme daha yolumuz uzun bacım şükür evdesın artık dinlen kendıne ağır iş yapma uzan sureklı ablam ben de kalıyor kahvaltıyı ben hazırlıyorum ona bıle hazırlarken dıyorum uzansam mı dıye bütün işi gücü yemeği ablam yapıyor bari kahvaltıyı ben hazırlayayım dıyorum ama ona bıle bebegıme bısey olur mu dıye dıye hazırlıyorum kahvaltı yapar yapar gelip hemen uzanıyorum WC harici kalkmıyorum sende öyle yap

İnsanların başına gelmediği için kimse neyin ne olduğunu bilmiyor hadı erkekler neyse de yani bunu bayan yapınca üzülüyorum yani onun daha çok yardımcı olması gerekıyor hiç mi müdürlerin eşleri yok yani ben anlamıyorum gecmıs olsun hıc üzülme daha yolumuz uzun bacım şükür evdesın artık dinlen kendıne ağır iş yapma uzan sureklı ablam ben de kalıyor kahvaltıyı ben hazırlıyorum ona bıle hazırlarken dıyorum uzansam mı dıye bütün işi gücü yemeği ablam yapıyor bari kahvaltıyı ben hazırlayayım dıyorum ama ona bıle bebegıme bısey olur mu dıye dıye hazırlıyorum kahvaltı yapar yapar gelip hemen uzanıyorum WC harici kalkmıyorum sende öyle yap
Evet maalesef çok üzdüler yılın başından beri . Okullar açılırken eşimin ayağı kırıktı , ben yeni transfer olmuştum her iş bana bakıyordu . Bu durumumu söylediğim halde bana bir ders programı döşediler görmelisiniz . Neyse çok şükür diyorum . Dua edin bu yılın sonunda da tayin alıp gidebileyim , iyi insanlara denk geleyim . Valla evde mecburen yemek işi , ufak tefek işler mecburen yapıyorum. Bakalım hayırla görelim inşallah biz de güzel günleri 🙏

Bende hep öyle diyordum benim avantajım benimle ilgilenen var eşimin de kendi işi olduğu için daha rahat hareket edebiliyoruz ☺️ oğlumda artık 1.sınıf olduğu için kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor çok şükür ☺️
Benimde ilk serklajda eşim hep yanımdaydı. Ama bu serklaj da bir hafta işten izin alabildi. Öyle gelip bakacak kimse yok bana o yüzden yavaş yavaş kendim yapıyorum. O yüzden nasıl ilerler bilmiyorum Allah'a emanetim. Sizlerin belli bir haftaya gelmesi çok güzel. Sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲

Sağlıklı olduğunu öğrenmek yetiyor bana iyi olsun vaktinde gelsin yeter 🤲🏻😍 doğunca çok haşır neşir oluruz kendisiyle zaten 😅😂😂
İnşallah canım😍
Ben evlenirken ileri görüşlülük yaptım koltuklar koyu füme 🤣 ama berjerler krem rengi 🤣 oturma odası koltukları da mavi 🤣🤣 ama artık önemi yok hepsi boklu olacak 🤣🤣
🤣🤣krem-kahve koltuklar🤣🤣

Gözünüz aydın ben de heyet alacağım iş yerimle konuştum problem yok alamazsan doğum iznine kadar ücretsiz izin yaparsın dediler, ama sizi anlıyorum çok stres oldum bu konu sonuçlanana kadar. Bugün rahatladım ben de. Raporum bitiyor perşembe doktorum yardımcı olur herhalde, zaten SGK'da yüksek riskli gebe olarak gözüküyorum, serklaj da oldum.

Back
X