• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sertleşme yaşıyorum

iremalpsy

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
29
3
6
26
Selam arkadaşlar ben 36. Haftanın içerisindeyim ben hareket ettikçe sertleşme yaşıyorum oturunca ayağa kalkınca uzanınca hatta uzanırken durduk yere sürekli sertleşme yaşıyorum tam göbek deliğimin olduğu yer sertleşiyor taş gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum ve çok hafif ağrı da oluyor nstye yeni girdim herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı sizce neden oluyor olabilir

bebek geriniyor olabilir. ben de mesela bebek geriniyor sanıyordum ama kontrolde doktor kasılma olduğunu söyledi 😂😂 benim kasılmalar 35.haftada başladı, 37+5te doğurdum bu arada. nstde de hiçbir zaman sancı vs çıkmadı.

Selam arkadaşlar ben 36. Haftanın içerisindeyim ben hareket ettikçe sertleşme yaşıyorum oturunca ayağa kalkınca uzanınca hatta uzanırken durduk yere sürekli sertleşme yaşıyorum tam göbek deliğimin olduğu yer sertleşiyor taş gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum ve çok hafif ağrı da oluyor nstye yeni girdim herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı sizce neden oluyor olabilir
Bebiş bölgesel topaklıyo kendini. Bide genelde başı yada poposu olan yer sertleşir özellikle. Bende yaşamıştım son haftalarda normal sayılıyo

Back
X