• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SERTLİĞİN KAYBOLMASI

Abla ya bu kac yasina kadar devam ediyor ben 45 den sonra bitiyor diye duydum ama dogru mu
Walla bunlari kim uyduruyor bilmiyorum. Ne bitecek? Bitecek bir sey gibi bakmak yanlis. Ölene kadar sevisecek gibi yasamalisiniz. 45de bitecek olsa adam ne yapacak sizinle, tavla mi oynayacak :)

Vucudunuzun gerekli salgilari dogal akisinda salgilamayi ogrenmesi lazim. Bence ekstrem kuruluk vb gibi bir durum yoksa dogru degil ki daha yolun basindasiniz. 50sini gecmis menopozu asmis bir kadin olarak soylemeliyim ki dogru uyaran varsa menopozda dahi ihtiyac olmayabiliyor. Diger yandan yaglar, kondomlar, gecelikler, sunlar bunlar.. toren degil bu bu kadar rituel ve engelli kosu gibi her asamasinda bilinc olmasi isin ruhuna aykiri. Cok temel bir durtu bu. Aclik gibi. Su ihtiyaci gibi. Bu kadar sentetik sey olmasa mi acaba. Dusunerek sevisilmez, kaptirip gidebilmek gerekir. Bence:)
artık yağ kullanmıyoruz ıslanmakta sorunum yok ama maalesef genç yaşlarda ve çocuk istemeyenler için böyle şeyler gerekli oluyor

yani ama benim yerimde olan siz değilsiniz gereksiz düşüncelerinizi kendinize saklayınız sayın menopoza girmiş hanımefendi
Çok ayıp. Bu uslup refleksiniz sizi hayatta çok zorlar, ozellikle canim cicim zamanlariniz gecince. Begenmediginiz mesajimda da ne kastettigimi evliliginizin ileriki yillarinda anlayacak ve bu yazdigimi hatirlayacaksiniz. Sevgilerimle.

Çok ayıp. Bu uslup refleksiniz sizi hayatta çok zorlar, ozellikle canim cicim zamanlariniz gecince. Begenmediginiz mesajimda da ne kastettigimi evliliginizin ileriki yillarinda anlayacak ve bu yazdigimi hatirlayacaksiniz. Sevgilerimle.
seviyesiz bir cevap verene ne cevap vermem gerekiyordu? Hak edene hak ettiği gibi davranırım

Back
X