servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.801
979
Dün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bağırarak üstüme yürüdü şöför anında otuan bir arkadaşım adamı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aradım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve atıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....

Son düzenleme:
Dün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakareler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bırarak üstüme yürüdüşöför anında otuan bir arkadaşım adamaı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aadım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve etıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....
haketmiş hiç üzülmeyin...
oruç tutan kendine tutuyor ..

Oruclu olmak insanlara fiziksel ya da psikolojik siddet uygulamaya bahane olamamaz. Aksine oruc nefsini terbiyedir ve buna ofke de dahildir.
Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama nasil musterisine kufredip dovmeye kalkisan bir garson/satis elemani vs isten atiliyorsa bu sahis da isini kaybetmeyi haketmis. Ben sizin yerinizde olsam bir de hakaret davasi acardim, guvenip canimi emanet edip kullandigi araca bindigin bir insanin boyle bir davranista bulunmasinin kabul edilebilir bir yani yok.

Kadina yonelik siddet ve asagilamanin bu kadar yogun yasandigi bir donemde boyleleri isi cinayete vardirmadan durdurulmali ki kimsenin sonu ozgecan gibi olmasin.

senin yüzündenmi atilmis?
yani cok cirkin hareketler ama söyle düsün bu sicakta, oruclu haliyle kim bilir nasil insanlarla ugrasiyordur sabahtan aksama kadar.
belki senin dedigini yanlis anlamisdir ne bilim
keske isinden olmasaymis, insanlik ani belki bir anlik parlamaydi
sanada üzüldüm tabi

İşten atılması kötü olmuş tamam yaptığı kabul edilebilecek bir şey değil lakin sonuçta işsiz birisi daha tehlikeli inşallah size daha büyük sıkıntı yaratmaz.

Geçmiş olsun. İşten atılması kötü ama sizin bir suçunuz yok. Ne kolay birine küfredip, üstüne yürümek, karşısındaki bir kadın olunca daha da kolay... İnsan işsiz kaldığını düşününce vicdanı sızlıyor ama diğer yandan normal bir insan, oruçla böyle canavar haline gelmez, adam zaten dengesizmiş diye düşünüyorum.

En üzüldüğüm şeylerden biridir birini ekmeginden isinden etmek ama bazilari da insanin sabrını zorluyor

Evet yaptığı hareket kötü ve affedilemez birşey özellikle Ramazan ayının ilk günü
Ama şimdi o geri kalan kısmını işsiz geçirecek ve illa işten atılacak diye ısrar etmeniz bence daha kötü olmuş
Oruçluyken insan daha dikkatli olmalı size yaşttığı affedilemez
Birde daha önceki hali nasıldı yine vara yoğa böyle bağırıp çağıran birimiydi?
Ayrıca servis şöförü değilde arkadaşlarınız sizi uyarmalıydı o adam kodlanmış bir şekilde her yere gidiyordur

oruç sadece aç kalmak değil ki...bir büyüklük edip affedin işten atılmasın çoluğu çocuğu vardır yazık....size haksızsınız demiyorum ama buda bir vebal

Annemde boyle oruc tutarken daha daha agresiflesir bizide oruc tutmaya zorlardi.herseye kizardi.ozel gunlerde yada normal tutmadigimda yemek yedirmez mutfaga gelip zikkim ye geber öl ben tek basima oruc tutuyorum mutfakta bulasik birakma zehir ye insallah derdi mutfaga gelip gidip...
Ramazan sonunda da cok sukur eksiksiz orucumu tamamladim diye herkese anlatirdi.
Demem o ki herkes oruc tutarda tutamaz...

X