Sesu El Ağdası

__kardelen__

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
3
0
29
Merhaba arkadaşlar ben normalde kuaforde ağda yaptiririm. Fakat gittiğim kuafor kapanmış. Bu yüzden başka bir kuaföre gidiyorua kadın cok acıtıyor. Sesunun el agdasi varmis denemek isityorum ama canim cok kiymetlidir. Çok acitir mı? Kullanımı kolay mı? Şimdiden teşekkürler.

__kardelen__ .!.:
Merhaba arkadaşlar ben normalde kuaforde ağda yaptiririm. Fakat gittiğim kuafor kapanmış. Bu yüzden başka bir kuaföre gidiyorua kadın cok acıtıyor. Sesunun el agdasi varmis denemek isityorum ama canim cok kiymetlidir. Çok acitir mı? Kullanımı kolay mı? Şimdiden teşekkürler.
Sesunun ilik agdasindan memnunum.birde kartusta olanlar iyi aliyor

Ilık ağdalarını kullanın hem en ufak tüyleri alıyor hemde daha az acı duyuyorsunuz tek sorun bekletmeye gelmez hemen çekmezseniz morartıyor vücudunuzu

el ağdası nasıl hiç denemedim ama ,bioderin ılık ağdasından çok memnunum,sesu ılık ağdayı denemiştim kullanamadım.

ılık ağda nasıl oluyor? elle çekilen mi?
Hayir rolon gibi satiliyor onu benmari usulü eritiyorsun ve krem gibi temizlenecek bölgeye suruyorsun daha sonra özel mendillerini surdugun bölgeye yapistirip elinle üzerinden iki saniye geçip cekiyorsun bu kadar

ben adam akıllı bır agdacıya gıt derım. benımde gıttıgım kuafordekı agdacı çıkmıştı telefonuda yoktu bende....kendımde alamam canım cok tezdır ama utangacımda oyle rast gele gıdemem ...neyse kuzenıme danıştım onun tavsıye ettıgı sadece agda sir yapan bır agda salonu buldum...utana sıkıla gıttım....ama ıyıkıde benımkı kapanmış buraya gıtmışım. kadın işini çok daha ıyı yapıyor.arastır baska yer bul derım

Ben vivetin soğuk ağdasını kullandım, harika bir ürün. Resmi de buyurun aşağıda, yani roll-on şeklinde değil.
pr_01_7_max.jpg
Adı üstünde, soğuk kullanılıyor:KK66: Çok pratik, böyle hemencecik işlem yapmam gerektiğinde hiç düşünmem bu ürünü kullanırım.

Satın almak için ben Carrefour'dan almıştım ama internetten de bulabilirsiniz :KK66:

X