Sev ama deger verme 2 (kizlar acill yardim)

Birazhuzur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
19
1
29
Kizlaaarrrr rus ruleti yapmadim bizimkine. Ama ilgisiz davrandim aradgnda acmadim niye acmiyosun dediginde isim vardi geri donmeyi unutmusum felan dedim. Mesah attgnda 1-2 saat sonra cevp verdm. Cevaplarim hep kisa ve sanki olmasa ben daha mutluymusum gbi oldu. Beyimiz catladi artik az once aradi sen niye benimle oyle uyuz uyuz konusyorsun bi durum varsa bilelim napmaya calisiyosun. Ben izne geldigimden beri sana bi haller oldu. Sen eskiden böyle degildin böyle konusmazdin benimle dedi. Bende bana bise oldugu yok hersey yolunda dedim. Gezmekten mevzu acildi bende aksam disari cikicam arkadaslarla dedim sinir krizi gecirdi sen bi rahatliga girmisin yine noluyoruz felan dedi.Mersine gidiyomus yarin kuzenleriyle denize girmeye bende oo ne guzel gidin gidin kari kiza da bakarsiniz hayat size guzel be dedim sen ne salak salak konusuyosun benim kariyla kizla ne isim olur adami delirtne noluyo sana dedi. En sonunda dayanamadi iste beyimiz patladi. Sanki daha ileri gtsem kotu seyler olucakms gbi hissediyorum.Simdiki asama nedir ne yapmaliyim? Nasil davraniyim?

bunlar pek ise yaramiyor canim,
karakterini degistiremeyecegin icin, eninde sonunda orjinal karakterine doneceksin.
erkekler de verilen derslerden birsey cikaramadigi icin, ayni sekilde yuvarlanip gideceksiniz :cool:

bunlar pek ise yaramiyor canim,
karakterini degistiremeyecegin icin, eninde sonunda orjinal karakterine doneceksin.
erkekler de verilen derslerden birsey cikaramadigi icin, ayni sekilde yuvarlanip gideceksiniz :cool:
altına altın yazdızlı,aynı zamanda kıpkırmızı,imzamı atıyorummmm,gel-gitli bir ilişkiye hoşgeldınız,iyi hafta sonları dileriz

O sondaki karı kız muhabbetine kadar iyi gidiyordu aslında. Adama kız muhabbeti yapmak yerine "iyi gezmeler hayatımmmmm :))" yapaydın tutarlı olurdu.
Sen ana fikri anlamamışsın.

sizin ki biraz ters tepecek bir uygulama olmuş o aradıkça arayın sorun normal konuşun siz ortada bir şey var imajı yaratmışsınız adam kafayı yer böyle :) ayrıcada fazla naz aşık usandırır uslandırcam derken usandırcak gibisiniz

X