sevdiceğim

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
iyi akşamlar sorunum erkek arkadaşım 3 aydır tanısıyoruz ben 22 yasındayım oda 30 yasında buraya görüşmeye gelcek yanyana görünüşümüz nasıl durcak büyükmü bilmiyorum annem biliyor babamada bugun cıtlattım sevdıgımle evlenmek istiyorum diye maddi yönden hazır ol emekli olunca tanıstıracam dedim bekliyorum tamam bır tanısalım dedı uzakta oldugunu bılmıyorlar bıde orda kayınvalıdeyle aynı evde olcam yalnız yasıyor annesiyle konustum sankı istemiyor gıbı huzursuz oldum sevgılımde olurmu ole ılk konusmanız bu dedı belkıde haklı bende mesaj attım ailenle oturmam dedı bana bende seviyorum cok seviyor bunu biliyorum eminim cnkü sizce napmalıyım devam edermi ilişkimiz ciddi yönde devam edermi daha tanıyalım bırbırımızı acele etmeyelim dedim sizce olumlumu ciddi yönde devam edermi

***Konu veya mesaj silmek, değiştirmek yasak ve uyarı alma sebebidir***

Son düzenleme:
iyi akşamlar sorunum erkek arkadaşım 3 aydır tanısıyoruz ben 22 yasındayım oda 30 yasında buraya görüşmeye gelcek yanyana görünüşümüz nasıl durcak büyükmü bilmiyorum annem biliyor babamada bugun cıtlattım sevdıgımle evlenmek istiyorum diye maddi yönden hazır ol emekli olunca tanıstıracam dedim bekliyorum tamam bır tanısalım dedı uzakta oldugunu bılmıyorlar bıde orda kayınvalıdeyle aynı evde olcam yalnız yasıyor annesiyle konustum sankı istemiyor gıbı huzursuz oldum sevgılımde olurmu ole ılk konusmanız bu dedı belkıde haklı bende mesaj attım ailenle oturmam dedı bana bende seviyorum cok seviyor bunu biliyorum eminim cnkü sizce napmalıyım devam edermi ilişkimiz ciddi yönde devam edermi daha tanıyalım bırbırımızı acele etmeyelim dedim sizce olumlumu ciddi yönde devam edermi

erkek arkadaşın var sen 22,, o ,,,30
daha 3 aydır tanışıyosunuz yan yana bile gelmediniz ama babana evlenmek istiyom dedin
bir de taaaaa gitmiş nereleri düşünüyonnn aynı evde kayınvalideyle yaşanabilr mi??????????
tövbe estağfurullahhhhhh
şaka mısın nesin:37:

anlamaya çalışma bence kendinin anlamadığı da ortada
gece gece iyi güldüm yani:)))))))))

yani 3 ay biraz erken olmuş tabi bu kararı almak için ama şahısları da tanımıyoruz ki yorum yapalım o konuda :26: ben derdini anlamadım tam olarak :26:

3 aydır yenı tanıştığın bir kişiyle evliliği bu kadar düşünmen bence yersiz. Babana da öyle yersiz bir şekilde ima ettın oda olur mu dedı ben babama yaş farkını söylesem bıle o kadar normal karşılamaz

Bence arada kı yas farkından cok 3 ay bır ınsanı tanımak ıcın ozellıklede bır erkegı tanımak ıcın bence kısa bır sure.Bana kalırsa acele karar verme

Yanyana görünüşümüz nasıl olacak demişsiniz, ilk defa mı göreceksiniz? İnternetten falan mı tanıştınız? İkincisi kayınvalideyle oturmak istediğinize emin misiniz? Üçüncüsü bu ne acele yahu? Koşturan mı var?

Son düzenleme:
anlamaya çalışma bence kendinin anlamadığı da ortada
gece gece iyi güldüm yani:)))))))))
görüşecez kamerada görüştük evet evlenecem demedım daha erken dedım farkındaysanız sadece babama sevdgımı cıtlattım olursa evlenırım dedım evlenecem demedımkı

ben kayınvalıdeyle oturmak ıstemıyorum babama yasımızı solemedım oda ızın vermez zaten sıze bu ilişki olumlu olurmu dıyorum yardım istedim neden bu kadar terslik var

canım 8 yaş kesinlikle çok değil bizde 15 yaş var düşün, annemle babam arasında da 8 yaş var, bir önceki sayfada yazdım 24 yıllık evliler geçinip gidiyorlar gül gibi :16:

Son düzenleme:
canım 8 yaş kesinlikle çok değil bizde 15 yaş var düşün, annemle babam arasında da 8 yaş var, bir önceki sayfada yazdım 24 yıllık evliler geçinip gidiyorlar gül gibi :16:

canm sen yenı nesıle bakıcan bzimkiler arasındada 10 yaş var.... ama şimdi çiftler ay demeden ayrılıyolar :20:

Bence şuan yaşı bir kenara bırakıp bu ilişkiye biraz daha zaman vermeyi düşünün derim,40 yıllık evlilikler oluyor kocamı tanıyamamışım diyenleri çok duyuyorum,zaman herşeyin ilacı biraz gözlem yapın tanıyın derim ben.

aramızda on yas var suanda hıc kırmıyor pek kavgamız yok telefonda konusuyoruz yuz yuzede gorucem benım ılk sevgılım tecrubelısınız dıye sormak ıstedım evlenmeyı o istıyor sormak ıstedım sadece

benimde eşimle aramızda 8 yaş var. yaş farkı pek de belli olmuyor bile.

yaşı değilde takman gereken. kayınvalideyle aynı evde ve ailende uzak şehirde nasıl oturcaksın? bence tek sorun bu?

ben olsam bu şartlarda devam etmezdim.

evet bende daha tanısalım dıyorum kendısı bana evlenırsek aılemle oturcaz dıye kendı acıyor o konuları ben tanıma asamasındayım cunku daha konusmadık sadece telefon ve ınternet bakalım nolcak

Back
X