Sevdiceğin evlilik isteği

turuncufadik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
17
10
33
Başlık bir derdim var başlığı gibi durmasa da bu benim derdim sevgili kk ailesi.Yeni üye olsam da bir süredir takipteydim aslında.Düşündüm ki bende bi beyin fırtınası yaratayım buralarda benim mürüvet için.Kısaca bahsedersem 25 yaşındayım ve çalışıyorum.Benden bir yaş büyük bir sevgilim var beş buçuk yıldır.Ama kendisinin sevgilim kalmaya niyeti yok artık HoppaFarklı şehirlerdeyiz üç senedir ve canına tak etmiş durumda artık.Genelde kadınlar evlenmek ister erkek hazır değildir ya bizde durumlar tam tersi işte.Evet görünürde bir manimiz yok ama daha yeni yeni para kazanıyoruz ikimizde.Sonuçta yeni de mezun sayılırız.Ben evliliğin hemen olmasını istemiyorum bu nedenle.Ama sevgilim çok farklı bakıyor benden.Aslında bakmıyor pardon :KK47:Detayları düşünmek yerine yan yana olalım yeter diyor.Çok özlediğinden bahsediyor sürekli.Ben de onu çok özlüyorum söylediklerinde de haksız değil ne kadar üstesinden gelsekte uzak mesafeden ilişki yorucu bi olay kesinlikle.Ama işte bu özlem ve ani bir şeylerle karar vermekte istemiyorum.Evet kendimize yetecek kadar para alıyoruz ama sonuçta yeni çalışanlarız ikimizde.Ben bi senedir oysa altı aydır falan şu an ki işlerimizdeyiz.Yani birikimimiz de yok doğru düzgün.Neden alelece yapıp zorlanalım diyorum ama dinletemiyorum.Tamamen duygusal düşünüyor şu anda.Benimde aklımı çeliyor ısrarını sevdiğim.O anlattıkça güzel geliyor tabii ki bu kadar uzak kalıştan sonra birarada olmak beraber yaşamak.Ama yinede şu an olsun istemiyorum içten içe işte.Bütün bu maddi durumları hangimizin işinden vazgeçeceği vs gibi konuları geçtim ben yaş olarakta 27-28'i ideal görüyorum kendimce aslında.Gerçi yakın zamana kadar evlilik teklifi etmez diye bile düşünüyodum ne yalan söyleyim ama :KK45:Altı aydırsa ne zaman nikah memuru kapıp zorla evlendirecek bizi diye bekliyorum valla.Bahsettiğim gibi duygusal yaklaşıyor sadece şimdi çağırıp yarın evlenelim desem evsiz barksız evlenir yani.Ben reddettikçe kırılıyor da bir bakıma.Normalde hödük bir laz erkeği olan bey şimdi sen beni özlemiyor musun istemiyor musun moduna geçti.Üzülüyor farkettirmemeye çalışsa da.Ne yapıcam nasıl ikna edicem sıtkım sıyrıldı valla ya o_O

Simdi duruma göre degisir ben evlenirken benim ceyizim bile hazir degildi yani hic yoktu birikimi birak
Ve 1,5 aylik bir tanisip flort etme durumumuz oldu cat diye nikah kiydik sok etkisi yaratti herkeste ama benim ailem arkamdaydi hala arkamda 1 yil oldu evleneli suan hic bir borcumuz yok dugunde oldu evede cıktık :KK70: illaki zorluk oldu yinede ama suan iyiyiz buna şukur
Eger sen evet bu adam diyorsan tutup yaş sınırı koymanın bir mantıgı yok senelerce flort edip ayni evde 1 sene evli kalamayanda var ,cok mutsuz olanda ..

Bekleyecek ne var kuzum? Seviyorsanız gidin evlenin bence. :KK28::KK68:
Bunu isteyip de bulamayan kaç genç kız var haberiniz var mı? :KK61:

Orası öyle tabii karşılıklı sevgiden de şüphem yok ama o heves yok nedense bende ya erken olduğu fikrini aşamıyorum. O beni ikna etmeye çalışıyor ben onu.Koalisyon kurmaya çalışan genel başkanlar gibiyiz :KK45:

evlendiginizde biriniz isinden ayrilmak zorunda mi kalacak???

Benim çalıştığım yerin şubesi var aslında onun bulunduğu şehirde ama kesin geçebilir miyim başvurmadan belli olmuyor.Eğer o gelirse işini bırakmak zorunda kalacağı kesin.Gerçi iş bulma sıkıntısı çekeceği bir işi yok ama yine de sıfırdan olacak :)

Orası öyle tabii karşılıklı sevgiden de şüphem yok ama o heves yok nedense bende ya erken olduğu fikrini aşamıyorum. O beni ikna etmeye çalışıyor ben onu.Koalisyon kurmaya çalışan genel başkanlar gibiyiz :KK45:

5 buçuk yıl olmuş yahu ne erkeni :KK14: Yani normal standartlara göre değil :KK70:
Ama siz galiba kendinizden emin değilsiniz, acaba ilişkinizde bir monotonluk falan olabilir mi?
Çünkü uzaktan bakılınca evlilik için ideal zaman ve ortam gibi görünüyor :kk77:

Simdi duruma göre degisir ben evlenirken benim ceyizim bile hazir degildi yani hic yoktu birikimi birak
Ve 1,5 aylik bir tanisip flort etme durumumuz oldu cat diye nikah kiydik sok etkisi yaratti herkeste ama benim ailem arkamdaydi hala arkamda 1 yil oldu evleneli suan hic bir borcumuz yok dugunde oldu evede cıktık :KK70: illaki zorluk oldu yinede ama suan iyiyiz buna şukur
Eger sen evet bu adam diyorsan tutup yaş sınırı koymanın bir mantıgı yok senelerce flort edip ayni evde 1 sene evli kalamayanda var ,cok mutsuz olanda ..

Siz epey hızlıymışsınız ya :KK70:Öemli olan sonucun ne olduğu zaten allah ayırmasın.Ben doğru insan olduğuna eminim ama sanki biraz bekleyip her şeyi sakin sakin yapsak daha güzel olacakmış gibi hissediyorum.Gerçi şimdi evlensek başımıza taş yağacakta değil ama içimde ukte kalsın istemiyorum sadece hiç bir şey.Böyle giderse onu ikna etmeye çalışırken ben he diyeceğim burada :KK45:

Siz epey hızlıymışsınız ya :KK70:Öemli olan sonucun ne olduğu zaten allah ayırmasın.Ben doğru insan olduğuna eminim ama sanki biraz bekleyip her şeyi sakin sakin yapsak daha güzel olacakmış gibi hissediyorum.Gerçi şimdi evlensek başımıza taş yağacakta değil ama içimde ukte kalsın istemiyorum sadece hiç bir şey.Böyle giderse onu ikna etmeye çalışırken ben he diyeceğim burada :KK45:

Ailem zorlamasa ben dügün bile yapmazdım sacma sapan adetler yapacağım diye okadar uğrasamazdım ki bicogunu yapmadik tabi kimiside bayılır her adeti her biseyi yapmaya nitekim mecburen araba susleyip pasa pasa dugune gidip gobek attim bende -.- tek cocuktum anneme ukte olmasin diye :KK70: napicaksin iste kolay gelsin

5 buçuk yıl olmuş yahu ne erkeni :KK14: Yani normal standartlara göre değil :KK70:
Ama siz galiba kendinizden emin değilsiniz, acaba ilişkinizde bir monotonluk falan olabilir mi?
Çünkü uzaktan bakılınca evlilik için ideal zaman ve ortam gibi görünüyor :kk77:

İlişkimizde monotonluk yok hatta olamıyor.Sürekli gezginler gibiyiz ben farklı şehirde o farklı şehirde onun ailesi başka bir şehirde benim ailem bambaşka bir şehirde :KK70:Yapı olarakta ikimizde biraz bi tahta eksik tipleriz yani o açıdan sıkıntı yaşamıyoruz şükür.Ama liseliler gibi telefonla takılmaktan bıktık tabi artık en büyük sıkıntımız o.Dışardan naz yapıyor gibi görünüyor belki de ama ben çok çok uzaktım evlilik fikrine önceleri ondan kalma bi şey sanırım o_O

Ailem zorlamasa ben dügün bile yapmazdım sacma sapan adetler yapacağım diye okadar uğrasamazdım ki bicogunu yapmadik tabi kimiside bayılır her adeti her biseyi yapmaya nitekim mecburen araba susleyip pasa pasa dugune gidip gobek attim bende -.- tek cocuktum anneme ukte olmasin diye :KK70: napicaksin iste kolay gelsin

Ben de çok uzağım o şeylere ama yapmak zorunda kalıcam o yüzden hiç hayalini bile kurmuyorum öyle ben davul çaldırmam yok kuşak bağlatmam falan diye :KK45:Çok sağolun :')

Ben de çok uzağım o şeylere ama yapmak zorunda kalıcam o yüzden hiç hayalini bile kurmuyorum öyle ben davul çaldırmam yok kuşak bağlatmam falan diye :KK45:Çok sağolun :')
Dugun oldu ama kusak baglatmadim ben anlamini tesadufen ogrenince tiksindim -.- heryerde o anlamami geliyor bilmiyorumda bekaret kusagiymis diye ogrendim ben ve onu baglatip dolasmadim kesinlikle..

Dugun oldu ama kusak baglatmadim ben anlamini tesadufen ogrenince tiksindim -.- heryerde o anlamami geliyor bilmiyorumda bekaret kusagiymis diye ogrendim ben ve onu baglatip dolasmadim kesinlikle..

Maalesef temel anlamı o zaten yöreden yöreye değişmiyor sanırım.Onu örnek olarak verdim ama bende düşünmüyorum kesinlikle takmayı.Ailem çok gelenekçi olduğu için tak çıkar yapacağız ya da.Her eskiden yapılanı adet deyip kabul etmeseler ne güzel olacak.Bazı şeyler eski zamanın cahilliğindenmiş denip bırakılsa bi kenara keşke hala döve döve damat hastanelik ediyoruz güler misin ağlar mısın işte...

Kabul etsen hemen evlenecek misin yani en az bir yıl sürer o zamana 26 olursun. Ama tabii istemiyorsan da evlenme o istiyor diye endişelerini ona da anlat belki anlar.

Kabul etsen hemen evlenecek misin yani en az bir yıl sürer o zamana 26 olursun. Ama tabii istemiyorsan da evlenme o istiyor diye endişelerini ona da anlat belki anlar.

Yok zaten yeni 25 oldum ama rakamlar farazi illa şu yaş olsun değilde civar olarak söylemiştim.Gelecek bahara ya da yaza yapılır zaten öyle bir durumda haklısınız.Konuştuk ama başta da söylediğim gibi büyük bir engel ya da sıkıntımız olmadığı için endişelerin boşa boş yere uzak kalıyoruz diyor.Hakta veriyorum ama hadi evlenelim diyemedim bir türlü.

Anladigim kadariyla evlilik düsüncesi sana hos gelsede hazr degilsin henüz sana tavsiyem kendini tam anlamıyla hazir hissetmedikce asla böle bi yola girme derim..
Sevgilinede henüz evlilik icn hazir olmadigini söyle..anlayip anlamamak ona kalms

Evlilik fikri beni de korkuturdu :KK53::KK53: bizde de sizin gibiydi. eşim bir şekilde beni evliliğe ikna etti.
Ben de maddiyatı sorun ediyordum. Evlenince borçlar nasıl ödenecek vs. ve daha erken sanki diye.
Ama şimdi iyi ki diyorum.
Zaman cidden geçiyor ve borç çeyiz vs birşekilde oluyor inan. Allah sağlık versin.
Sevdiğin kişiden eminsen neden ondan ayrı zaman geçiresin ki daha da?
Yarınımızın garantisi var mı? :KK200:

Hayat kısa. Sevdiceğinizin 28 yaşına kadar yaşayacağını biliyor musunuz ki?

Anladigim kadariyla evlilik düsüncesi sana hos gelsede hazr degilsin henüz sana tavsiyem kendini tam anlamıyla hazir hissetmedikce asla böle bi yola girme derim..
Sevgilinede henüz evlilik icn hazir olmadigini söyle..anlayip anlamamak ona kalms

Bir haftaya geliyor zaten buraya tekrardan konuşup orta yol buluruz inşallah.O da kırılsın istemiyorum.Sağolun :)

X