Sevdigim insanla evlendim mutluyum ama eskiden sevdigim arada aklima düsüyor sucluluk hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Bu aralar büyük bir sikintim var eskiden cok sevdigim ilk sevgilim, beni aldattigi deger vermedigi icin affetmedigim eski sevgilim aklima düsüyor , oda baskasiyla mutlu görünüyor, konusmuyoruz ama karsilastigimizda beni bakislariyla rahtsiz ediyor pismanmis gibi davraniyor , bosveremiyorum etkisinde kaliyorum uzun süre kendmi cok kötü hissediyorum suclu hissediyorum .hala unutamamis oldugum icinde kendime kiziyorum
esimi sevdigim halde neden böyle oluyor? ne yapmaliyim da tamamen silmeliyim kafamdam eskiyi?

Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Bu aralar büyük bir sikintim var eskiden cok sevdigim ilk sevgilim, beni aldattigi deger vermedigi icin affetmedigim eski sevgilim aklima düsüyor , oda baskasiyla mutlu görünüyor, konusmuyoruz ama karsilastigimizda beni bakislariyla rahtsiz ediyor pismanmis gibi davraniyor , bosveremiyorum etkisinde kaliyorum uzun süre kendmi cok kötü hissediyorum suclu hissediyorum .hala unutamamis oldugum icinde kendime kiziyorum
esimi sevdigim halde neden böyle oluyor? ne yapmaliyim da tamamen silmeliyim kafamdam eskiyi?

neden karşılaşıyorsunuz?

Tesadüfen belli bir nedeni yok , ayni ortamlara gittigimiz oluyor önceden planlanmayan bir karsilama oluyor

dikkatimi çeken tek şey sürekli ilişkilerinizde bir aldatma şiddet vs olmuş ve her birini affetmişsiniz :KK43::KK43:

Sizde diyorsunuz sizi aldatmış, değer vermemiş.. Onunla evli olsa idin emin ol kat kat mutsuz olacaktın. Eşiniz kırmış, üzmüş sizi bunun nedenı ıle bu düşüncedesiniz. Lütfen lütfen yapma bunu kendine, ilk önce kendine SAYGI duy.

dikkatimi çeken tek şey sürekli ilişkilerinizde bir aldatma şiddet vs olmuş ve her birini affetmişsiniz :KK43::KK43:

Evet bunun pismanligini cekiyorum, ailemde birtakim sorunlar yasadim, annemle babamin iliskisi sorunluydu, babam birtakim psikolojik sorunlar yasadi ve bu bana sorunlu iliskiler olarak döndü , su an bunlari cözümleyebilmek icin psikolojik destek aliyorum

hisli bu hislerin çok tehilkeli hissetmemeye çalış.

eşine haksızlık

Tesadüfen belli bir nedeni yok , ayni ortamlara gittigimiz oluyor önceden planlanmayan bir karsilama oluyor

çok mu küçük bir yerdesiniz? yani profilde İngiltere yazıyor ok de, çok mu küçük bir yerleşim birimindesiniz sürekli karşılaşacak kadar???

eğer gerçekten eşimi seviyorum diyorsanız, bir ortamda onu (eski sevgilinizi) gördüğünüz an o ortamdan çıkmanız lazım
o aklınıza geldiğinde de hemen eşinizi arayıp havadan sudan konuşup, eşinizi hatırlayıp, kafanızı dağıtın bence

çok mu küçük bir yerdesiniz? yani profilde İngiltere yazıyor ok de, çok mu küçük bir yerleşim birimindesiniz sürekli karşılaşacak kadar???

eğer gerçekten eşimi seviyorum diyorsanız, bir ortamda onu (eski sevgilinizi) gördüğünüz an o ortamdan çıkmanız lazım
o aklınıza geldiğinde de hemen eşinizi arayıp havadan sudan konuşup, eşinizi hatırlayıp, kafanızı dağıtın bence

Hayir zaten yurtdisindayken karsilasma ihtimalimiz yok, ülkeme döndügüm zaman tatil icin yada ailemi görmek icin karsilastigim oluyor cok nadir oluyor zaten, ama ben cok uzun süre etkisinde kaliyorum , korkuyorum bir yerde karsima cikar diye

Dertsiz başına dert alma.. kendin demişsin evliliğimde her şey yoluna giriyor şuanda diye.. bence sen sorunlar ve problemlerle yaşamayı seviyorsun :))

Dertsiz başına dert alma.. kendin demişsin evliliğimde her şey yoluna giriyor şuanda diye.. bence sen sorunlar ve problemlerle yaşamayı seviyorsun :))

evet heyecan arıyor sürekli

tam herşey düzeldi derken gelen bu düşünceler şeytanın vesvesesinden başka bişey değil,
bol bol okuyun,eşinizle daha fazla vakit geçirin ve diğer insanla aynı ortamda bulunmamaya özen göterin.
ayrıca size pişmanlık duyduğunu gösterecek kadar bakmasına izin vermeyin,görmezden gelin

Eşinizden küfür duyuyor şiddet görüyorsunuz ama size değer verdiğini düşünüyorsunuz.

Bu nasıl değer verme?

Eski sevgiliniz sizi aldattı, değer vermedi diye ayrıldınız ama hala aklınıza geliyor.

Sizi aldatan birini hatırlayıp lanet edebilirsiniz en fazla, olumlu anlamda unutamamak nasıl oluyor?

Sizi aldatmış biri pişmanmış gibi davransa ne olur?

Size şiddet uygulayan birinin size değer verdiğini, sizi aldatan birinin pişman olduğunu düşünüyorsunuz.

Ama ikisi de yanılsama gibi duruyor buradan.

İnsana iyisi yaranmaz zaten, kimden darbe yemişseniz hep kıymetli olmuş sizde.

Bu durum kendini değersiz hisseden insanlarda görülür, önce kendinizle sorunlarınızı halledin.

Sonra size kötü davrananlara hadlerini bildirmeyi ve nerede duracaklarını öğretin.

O zaman eski sevgilinizin nasıl aşağılık biri olduğunu idrak edersiniz, aklınıza geldikçe mideniz bulanır.

Eşinize de tavrınızı koyar ve değer görmek nasıl olurmuş öğrenirsiniz.

Eşinizden küfür duyuyor şiddet görüyorsunuz ama size değer verdiğini düşünüyorsunuz.

Bu nasıl değer verme?

Eski sevgiliniz sizi aldattı, değer vermedi diye ayrıldınız ama hala aklınıza geliyor.

Sizi aldatan birini hatırlayıp lanet edebilirsiniz en fazla, olumlu anlamda unutamamak nasıl oluyor?

Sizi aldatmış biri pişmanmış gibi davransa ne olur?

Size şiddet uygulayan birinin size değer verdiğini, sizi aldatan birinin pişman olduğunu düşünüyorsunuz.

Ama ikisi de yanılsama gibi duruyor buradan.

İnsana iyisi yaranmaz zaten, kimden darbe yemişseniz hep kıymetli olmuş sizde.

Bu durum kendini değersiz hisseden insanlarda görülür, önce kendinizle sorunlarınızı halledin.

Sonra size kötü davrananlara hadlerini bildirmeyi ve nerede duracaklarını öğretin.

O zaman eski sevgilinizin nasıl aşağılık biri olduğunu idrak edersiniz, aklınıza geldikçe mideniz bulanır.

Eşinize de tavrınızı koyar ve değer görmek nasıl olurmuş öğrenirsiniz.

Kendimde birtakim sorunlar oldugunun farkindayim, destek aliyorum, kendimle yüzlesiyorum, esimde elinden geleni yapiyor, umarim kendimle sorunlarimi tamamen cözebilirim , ama ben eskiyi tamamen silip unutmak istiyorum bunun icin yardim istedin..herkesin sevmis oldugu onu üzmüs birileri olabilir, tamamen unutmak basarilir mi ? nasil yapilir?

keşke içindeki duygular tam bittikten sonra evlenseydin..

cok dogru ama esimi sevdim , eskisinin ben evlendikten sonra bana ilgi gösterebilecegini ve ilgisini farkedince etkisinde kalabilicegimi hic düsünmedim. Ama artik gecti bu artik keske demek bana birsey getirmiyor ne yapabilirim durumu düzeltebilmek icin

eşiniz şiddet küfür vs. davranışlar sergilemeseydi belki aklınıza düşmezdi insansınız ne hissedeceğinizi bilemiyorsunuz doğal bu ama uzak durun bu tip işlerden yoksa çok canınız yanar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X