sevdiğimi anlayınca kaçmış

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
iyi biriymişim...arkadaş olarak görüyormuş..sevdiğimi anlayınca uzaklaşmış aynen bunları demiş...
başlamadan bitti bir yıldır sevmemi bıraktım bana bir mesaj atmayacak kadar gaddar biriymiş...
adam yemiyoruz seviyoruz ne var bunda....

3yıllık ilişkimden sonra aldatılmıştım yeniden sevmek istedim birini ve sevdim...sonuç bu...
tüm erkekler aynı.

:14::14::14:

En azından sana ümit vermemiş,seninle oynamamış.Bu da o kişinin düzgün biri olduğunu gösterir.Zamana bırak herşeyi madem seni sadece arkadaş olarak görüyor sende unutmaya çalış zor ama yapacak birşeyde yok :50:

En azından sana ümit vermemiş,seninle oynamamış.Bu da o kişinin düzgün biri olduğunu gösterir.Zamana bırak herşeyi madem seni sadece arkadaş olarak görüyor sende unutmaya çalış zor ama yapacak birşeyde yok :50:

evet...ama insan kendine söylensin istiyor.. dayanabilirim umarım:25:

Tatlım ne güzel karakterli çocukmuş seninle oynamamış. Sıkma canını yüzüne söylemek istememiştir. Kimse ddurup dururken bir insanı 2 3 cümlesiyle üzmek istemez. Düşünme sen bunu boşver ne değişirdi yüzüne söyleseydi. Unutacaksın nasılsa

Geçer zaman unutursun,insanoglunun en buyuk ozellıgı acısını zamanla unutmak...
Cocuk seni oyalamamış herşeyi açık ve net söylemiş.
Bazen iistesekte olmuyor işte bazı şeyler..

biz buna ''klasik erkek modeli'' diyoruz :)
sıkma canını..bişeyler olmuyorsa bil ki daha iyi bir şey olacağı içindir demiş mevlana..

yıllarca aldatıldıktan sonra gerçekten sevgiyi istemenin hayalkırıklığı,aynı ihanet aşağılanma duyguları bendeki...:30:
umarım kızlar yoluna girer herşey...

Back
X