Sevdiğini özleyenler buyurun

idare eder asi'cim pazar sendromu bugünden basladi bende galiba :a015:
ay kilo demisken kizlar benimki tutturdu dügüne kadar kilo alcaksin gelinlik yakismaz falan diyor 50 kiloyum ben boyumda 167 eltilerim falan hepsi diyor geldiginde en az 55 kilo ol ki gelinlik tam otursun diye. ben bu kiloya gelene kadar az ugrasmadim ama düsünüyorumda gelinlik gercekten yakismaz herhalde bu kadar zayifken :uhm:

alamama gibi derdin yoksa başla yemeye kuzum üstüne tam otursun eğreti durmasın

kilo al tatlım tabi çok ta almayerimseniben

evet hevin bencede yakışmaz hep birlikte kilo alma toiği açalım:)

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet hevin bencede yakışmaz hep birlikte kilo alma toiği açalım:)

acsak mi valla diyet basliklari dolu kilo alma basliklara hücumm sırnaşık şey

alamama gibi derdin yoksa başla yemeye kuzum üstüne tam otursun eğreti durmasın

kilo al tatlım tabi çok ta almayerimseniben

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yok aslinda yersem öyle bi alirim ki ama cok alirim diye korkuyorum tatlim ya 50 kiloya düsmeden önce 65dim ben sonra babam vefat etti onun üzüntüsüyle böyle oldum askimla 60 kilodayken tanismistik :1ninca:
hele bide regl dönemim geldiginde saldiriyorum cikolatalara sekerlere cipslere aliyorum iki üc kilo sonra iki gün bisey yemiyorum yine veriyorum aldiklarimi ama 55e ciksam iyi olcak valla haklisiniz a.s.

öle bi topik var galibaa
benmki de uzun ama ince :))
mrb hevinn

aha cicikizimiz topic var diyor girsek mi? :uhm: :lepi:
selam canim benim ilk yazistigimizda iki bucuk ayin vardi galiba bak nerdeyse 1 ay kalmis heycan dorukta dimi tatlim :1hug:

niye canimcim? :çok üzgünüm:

dün beyaz show'da Sila vardi sevmem aslinda ama sevismeden uyumayalim diye bi sarki söyledi cok begendim ya dinleyin derim a.s

bilmem bi sıkıntı geldi içime of ya:1closedeyes:

bende o şarkının methini duydum dinlicem de vakit bulamadımsengözlerimebaksanabx

bilmem bi sıkıntı geldi içime of ya:1closedeyes:

bende o şarkının methini duydum dinlicem de vakit bulamadımsengözlerimebaksanabx

tez zamanda cıksın icinden o sıkıntı canim a.s.
fizy.com diye bi site var burdan aldim bende siteyi aradigin her sarkiyi buluyor yeni eski farketmez istersen ordan dinleyebilirsin ben son sese actim su an :dance:

hehe şu kilo mevzusuyla ilgili yazılanları görünce gülümesedim

çoğumuz hem asker bekliyor hem kilo almak istiyor sırnaşık şey
"Kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı" diye bir topik var kızlar
ben bi ara giriyordum sonra bıraktım hepimiz oraya takılalım baridelikafadulden

püf noktasını bulursanız banada söleyin 4-5 kilo eksiğim var benimdedelikafadulden
asim,balım,böcüğüm denk gelemdik yine
yarından sonra burdayım inş.
mcukladım sizi:lepi:

tez zamanda cıksın icinden o sıkıntı canim a.s.
fizy.com diye bi site var burdan aldim bende siteyi aradigin her sarkiyi buluyor yeni eski farketmez istersen ordan dinleyebilirsin ben son sese actim su an :dance:

aa hiç duymamışım canım iyi oldu bu siteyi duyduğum sağol canımcım

bakim bendeehihoyyyt

kuzummm bebeğim balım kaymağım nerdesin sen yaa ösledim valla seniiikaydirigubbakcemile

yarından sonra burda olklava: mucuk kuşummm

aa hiç duymamışım canım iyi oldu bu siteyi duyduğum sağol canımcım

bakim bendeehihoyyyt

rica ederim bitanecim güle güle dinle eski yenileri kaydirigubbakcemile2

hevin fizy demi iki z le deil

hee gülüm fizy tek z ile google yaz istiyorsan hemen cikiyor :dance:

o şarkısı güzel ben de sevdm

ay bide Murat Boz - Özledim galiba seni var, onuda dinleyin :çok üzgünüm: :a015:

canlarim bana simdilik müsade kilo alcaz ya aciktim makarna salatasi yapcam kaydirigubbakcemile2
hadi bakalim tickerimi degistireyim dedim ama kilo verme tickerleri var alma yok püüü hoşiiiik :roflol:

daha sonra görüsürüz güzeller :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…