Sevdiğini özleyenler buyurun

ayşe hocam=)konuştuum gbi yazdım die mi??misall die=)=)=)=)

örnek vereyim
bu resmi nie koydum bilmiorum

msn dili kullanmışsın
ama bu senin halka açmış olduğun bir sayfa
ben başka birinin olsa böyle bir dil kullanmış birinin sayfasını
kırılma ama önemseyip okumam
samimi olduğun insanlarla yazışmıyorsun ki
daha düzgün kullanmalıydın dili bence

cnm bnm bende çok sevindim senin adına ama bazen öle bi oluyo ki sanki hiç geçmio ama arkama dönüp bakıorummm geçmiş hemde nasıl geçti anlamadım allah sabrını veriyoooŞeniz

allam yaa ben de az önce dedim ki 1 satt önce gizem iftara 7 satt kaldı demişti şimdi 6 ne cabuk gecmişş 1 saat demiştmmm 400 gnde öle mi gececekk=)=)=)

Hosbulduuuuukk opuyorumnanaktan

Iyiyim dirimcim sen nasilsin canim ?

Biraz disari cikicam yine gelicem
iyiyim canım
şafak 145 :çok üzgünüm:
günler çabuk geçer inşallah :Saruboceq:

selam kızlarr yeni arkadaşlar gelmiş hhoşgelmişler.bu arada bilmeyenler için söylüyorum benim adım da çiğdemm..
merhaba çiğdem bende dirim hihoyyyt

sevdiği iskenderunda acemilik yapanlar var sanırım benim aşkımda orda acemilik yaptı denizci olarak,ordan çanakkaleye geldii ve 23 gün sonra bitio allahın izniylee
evet canım benim eşimde iskenderunda
Allah kavuştursun

canlarımmm ben geldimmm
çido :kedi:
hoşgeldin şeker opuyorumnanaktan

canım yorum yazmıştım ama kk gtti ya cevabm çıkmamış değiştrdim bi bölmünü yine bak istrsen..doru söze ne denir????doğru söz denir....puhahahahahah=)=)a.s.

saolasın ablamm hoş bulduk bende pıanrı çok msrk ediyorum adsl i bozulmuştu ziyaretçime yazmıştıı
ama yokk meraklardayım bendee heee :uhm:

uyyyy 5 saat 3 dk kaldıı iftara :kaydirigubbakcemile3:

benim çıkmam lazım özr diliyorum ablam hastadaa ona bakım ilgilenemm azcukkk :uhm:
öpüğyorum tekkk tekkkkk Şeniz Şeniz
kendinizee dikkat edinnnn
abluşum kızma sakın bana :1hug: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…