- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
gerçekten mi?
nasıl atlattın o kadar günleri?
arayabiliyormuydu?
usta birliği neresi geldi?
ben 4gündür sesine hasretim senağlama
çok soru sordum kusuruma bakma ne olur canım senağlamasenağlamasenağlama
canım sana şölye söyliyim 3ay diyorlar acemiliği ama 55 günde geldi benım sevgilim..yani yemein töreni yaptılar 2hafta daha kaldırlar sögütte datıgım oldu sonra.. benımki şuanda aslında ordu ya çıktı datıgımı ama operasyonda oldukları için giresundalar şuanda.. acemlikte pek arayamaz tatlım aramadıgında da sakın neden arayamıyorsun diye kızma çünkü benım sevgilim diyorduki çok az ankesörlü tel varmış herkes sıraya gidyormuş kaçkez sıraya girdimde sıra gelmedi diye döndüm diyordu yani çok kalabalık orası..en sakaryada oldugum için özle araba ile 2saat felan askerliği başladı 2hafta sonra ben hafta sonu yanıan gittim onun.. yemekleri pek iyi degil diyordu bide egitim görüyorlar sürekli bir oraya bir buraya koşturuyorlaranca biryerden biryere giderken ankesörlü boşl denk gelirse 5dk arıyordu günde 1kez..acemilik yogun geçiyo tatlım..sabırlıolman lazım ona hep destek olmanlazım moral vermen lazım bide sana şimdiden bunu söyliyim benım sevgilim torpille karadeniz e düştü.. yatak arkadası şırnaga düştü arkdaşları hep doguya düştü.. ama yinede nasip kısmet tatlım belli olmaz ama şöylede bir durum var şöförler hep yatar:) çok rahat ederler yani..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3