yaa kızlarr ben soyadı tutan biri çıkarabilir içerden diye biliyorum
bende öyle biliyorum şekercim
hatta evlilerin eşleri fln gidiyormış görüyorlamış istedikleri zmn
ben dedim hani nişanlım gelicek fln desen izin vermezlermi
bi kac kişi sordu kızdı komutanlar dedi
illa soyadı tutucakmış dedi
öyleymıs cnm öyle dıyosa cocuk, yalan mı dıcek baska kız mı gelcek hehehe dııl işte dogru dıyodur ınan bızden daha ıyı bılıyo sonucta asker olan onlar,
benım abımın de carsı ıznıne cıkması ıcın tanıdık gerekıyodu, orada bı teyze vardı onun adresını vermıstık kadın da gelmıstı bben teyzesıyım ondan soyadımız farklı demıstı almıstı sanırm öle bıseyler olmustu. sen de bul bı teyze nasılsa soyadı farklı
ya da sen kuzenı olursun :ecrin_bebek: soyadın farklı olur kuzenıysen kaydirigubbakcemile2
öyleymıs cnm öyle dıyosa cocuk, yalan mı dıcek baska kız mı gelcek hehehe dııl işte dogru dıyodur ınan bızden daha ıyı bılıyo sonucta asker olan onlar,
benım abımın de carsı ıznıne cıkması ıcın tanıdık gerekıyodu, orada bı teyze vardı onun adresını vermıstık kadın da gelmıstı bben teyzesıyım ondan soyadımız farklı demıstı almıstı sanırm öle bıseyler olmustu. sen de bul bı teyze nasılsa soyadı farklı
ya da sen kuzenı olursun :ecrin_bebek: soyadın farklı olur kuzenıysen kaydirigubbakcemile2
bırının adresı, otel adı falan lazım, bı de sen tek gıdıp kalmayasın dıye dusunmus olabılır.
otelde rezervasyonunu da yap madem kalıcaksa bıde cıkar kalcak yer bulamaz felan,
gıt ama o temkınlı davranıp gelme dıyodur her erkek gıbı. gıt bence olmadı 1 geece kalır dönrsın
neredeydı askerlıgı sen neredesın?
Canım Tokat-Ulaştırma benimki.Orda biri var aslında babasının asker arkadaşı.Hatta askeriyeye o teslim etmişti acaba onunlamı görüşsek.Belki o adam adres verir dayısıyım der çıkarır.Soyadı farklı nasıl olsa...Ama ya çıkamazsa...Offfff gidip komutanına yalvarsam diye düşünüyorum olmadı ağlarım ne biliyim yaaaa.........CADIARZU
bende öyle biliyorum şekercim
hatta evlilerin eşleri fln gidiyormış görüyorlamış istedikleri zmn
ben dedim hani nişanlım gelicek fln desen izin vermezlermi
bi kac kişi sordu kızdı komutanlar dedi
illa soyadı tutucakmış dedi
banada söylemişti burdan bur arkadaş sordu soyadı farklı biri gelince çıkabiliyormuyuz diye.Komutan neden kim gelcek demiş.Çocuk nişanlım gelcek demiş.Komutanda özel durumu olan yanıma gelsin ogün demiş.Şimdi aradı aşkım konuştuk.Törenden 1gün sonra yadaen geç 2gün sonra yollayacaklarmış.Komutan pazartesi kimse kalmıcak burda demiş.Aşkım ben kesin gelcem yanına.Sen o kadar yolu çekme dedi.Bende olsun dedim gelicem ben törene kalırım bi yerde bi gece dedim.Babanın arkadasına söylesek dayısıyım dese dedim.Soyadı başkaysa olmaz dediler dedi.Olabiliyormuş dedim.Tamam ben bi öğreniyim iyice dedi.Nasıl sevindi deli...senağlama
nişanlısı gelcek olana izin vermişler mi
hmmm ozmn bende benimkine anlatıyım bunuda
oda kendi komutanı ile i kendisi konuşsun bakalim nedicekler
askeriyede cok dedikodu var bide ya herkafadan bi ses cikiyoo
ne duysalar onu söylüyolar mirmirmirmir
bence de nişanlıya da izin versinler
ayda 3 kez mi ne gece çıkma izni varmış normalde
keşke diyorm nişanlıya da izin verseler
şimdi ben bi hafta sonu yanına gitsem 2 gün izin vermezler mi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?