• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlar :çok üzgünüm: cok canım sıkkın ve de sinirliyim ve de öfkeliyim ve de ve dekötükedihüso kötükedihüso artık ben sizlerle askerle yolu beklemeyeceğimsenağlama şuanda ağlıorum.hem ağlayıp hem yazıorumsenağlama senağlama erkek arkadasım carsı ıznınde eskı sewgılıleryle konusmus msndensenağlama senağlama bende ayrıldımsenağlama o ayrılıg kabul etmek ıstemedı ama ben bıtırdımsenağlama

cnm çok üzüldüm yaaa.nerden öğrendinki konuştuğunu?

saol canım inşallah seni de duyucaz biz aşkımla çay içiyoz şimdi..........

hb canım önemli degil..ama bi sorun mu var.......

senağlamaŞimdi gerçekten çatır çatır çatlayacağım kıskançlıktannn :içelim:ne güzel çaylarınızıda içiyorsunuzzz
sankii bana o zamann gelmiyecekiş gibi geliyorrr biliyorum çocukluk yapıyorumm ama o kadar çok ihtiyacım varkii eşime onun sohbetinee kısaca herşeyineşakkıdı

merhabalarrrr kızzlarr..10 gundur harıl harıl örgu öruyorum..ugrayamadım buralar nabersınızz kimlerden ne haber herkesın safaklarrr azaldıı ohhh hadı iiisinizzzz...benım safak bıttı ama basım göğe mı erdı=) heç bişi olmadı yauww hayla göremedımki 3 aydır...

niye göremedin canımmm ayrı şehirlerdemisinizzz ki:uhm:

senağlamaŞimdi gerçekten çatır çatır çatlayacağım kıskançlıktannn :içelim:ne güzel çaylarınızıda içiyorsunuzzz
sankii bana o zamann gelmiyecekiş gibi geliyorrr biliyorum çocukluk yapıyorumm ama o kadar çok ihtiyacım varkii eşime onun sohbetinee kısaca herşeyineşakkıdı

canım seni çok iyi anlıyorum ama çatlayın die degil mutlu oldugumu bilin die yazdım benim eşimin de kaldı 3 günü sonra gidio...........

daha belli değil cnm pazartesi ınava gidicek.ondan sonra belli olucak.ama büyük ihtimalle kısa olur.inşallah tabi.sen nasılsın cnm?

seninkii ne sınavına gircek canım ne sınavı vardı
hem bukadar üzme birtanem kendiniii eminim onunda kendine göre sorunları vardır erkekler bizler kadar duygusal değillerrr

as1cnYn0g410010MDAwNjQxOGx8MDAwOTEybHx5dXN1ZnVtbGEgdGVrIGthbGJpeg.gif

nesliiiiiiiii o nasıl sayaç kızım yaa:roflol:

selam kızlar bizim hatta sorun vardı bende giremedim bi kaç gün
nasılsınız kimler var denizcim nasıl oldun aranız ne alemde?

canım seni çok iyi anlıyorum ama çatlayın die degil mutlu oldugumu bilin die yazdım benim eşimin de kaldı 3 günü sonra gidio...........

rüyacımm yokk ben böyle yazarkenn inan senin için çok sevindiğim için yazıyorum, az çok evlii olduğumuz için birbirimizden en çok biz anlıyabilirizzz
ama çok çabuk geri gidiyor yaaa bu kötü oldu insan tam alışıyor sonra bakıyorsun yine gitmişşş
tekrar gönderiğinde birlikte başlarız saymayaaa
ayın birini bekliyorumm saymıyorum şimdi nekadar kalmışş diye
çünkü ozamaan bayağı gün gitmişş olacakkk

evli olup da eşinizin yolunu beklemek çok çok daha zordur eminim..

paylaşımlar çok daha başka olur çünkü

valla ben sevgilimden çok zor ayrıldım hala kabullenemiyorum
alışamadım yokluğuna evli olsa dayanamazdım sanırım..

bu arada benim imzadaki veletler sol başa dönmüş ayy çok sevindirikim:lepi:hihoyyyt

rüyacımm yokk ben böyle yazarkenn inan senin için çok sevindiğim için yazıyorum, az çok evlii olduğumuz için birbirimizden en çok biz anlıyabilirizzz
ama çok çabuk geri gidiyor yaaa bu kötü oldu insan tam alışıyor sonra bakıyorsun yine gitmişşş
tekrar gönderiğinde birlikte başlarız saymayaaa
ayın birini bekliyorumm saymıyorum şimdi nekadar kalmışş diye
çünkü ozamaan bayağı gün gitmişş olacakkk
gerçekten zor ama olsun görmek dünyalara deger canım benim evet başlayacaz beraber saymaya yine....
evli olup da eşinizin yolunu beklemek çok çok daha zordur eminim..

paylaşımlar çok daha başka olur çünkü

valla ben sevgilimden çok zor ayrıldım hala kabullenemiyorum
alışamadım yokluğuna evli olsa dayanamazdım sanırım..

bu arada benim imzadaki veletler sol başa dönmüş ayy çok sevindirikim:lepi:hihoyyyt
gerçekten çok zor canım sevgili başka ama eş bambaşka helede böyle birbine deli gibi aşık olunca..ama özlemek de çok güzel özlem gidermekte bambaşka......

selam arkadaslar ya arada uğruyorum da gamzegazel arkadasımızı hiç göremiyorum ya hayırdır merak ettim yaw

nacidecim gamzenın pc si bozuk oyuzden giremıyor.. sen nasılsın canım bu arada iş nasıl gidiyor?ii geceler herkese..

denizcimm umarım halletmişinizdir sorunu
biraz geç gördüm de

naber Canım NasıLsın bakaLım...
Sesin soLuğun çıkmıo...
özLettin kendini vaLLa...:içelim:

Bugün şafakımız:166 bitio canım yaa çok şükür....şu 100 üde yarıLayaLımda Başka bişe istemiom....
biten günümüzde:294 gün bitmiş

sınavlarım başladı ya cnm ondan arada bi girip kaçıyodum
ilk haftayı atlattık
şafakları da azaltmışız baya
iyiyim sağolasın senden naberrr mahtap kaçç

sınavlarım başladı ya cnm ondan arada bi girip kaçıyodum
ilk haftayı atlattık
şafakları da azaltmışız baya
iyiyim sağolasın senden naberrr mahtap kaçç

oh ohh işaLLAh iyi notLarLa geçersin canım....
canım mehtap haLa beLLi değiL...
şafağımız bitio biz haLa mehtap yaşayamadık...
bakaLım...1 aya Kadar verirLer herhaLde izni işaLLah...

mehtapla şafak birbirine yakın olcak ne güzel :)
saol cnm inş iyi notlar gelir son sene tehlikeli yaniii :Saruboceq:

mrb kızlar nasılsınız?

edacım askerlik için gircek sınava,kısa dönemmi uzun dönemmi ondan sonrsa belli olcak.biliyorum erkekler çok rahat benimki daha bi rahattır söylemesi ayıp:kızgın:

ciciş düzeldi işte biraz ya.bu arada sana ve kızlara bişey sorcam siz sevigilinizi çok sıkarmısınız hani yani şöyle anlatayım.arkadaşlarıyla şehir dışına çıkıyo,gezmeye gidiyo,tatile gidiyo falan diyelim tepki verirmisiniz güvenirmisiniz?bugün görümcedeydim.eltimde ordaydı.neyse konu açıldı biryerlerden.ben aşkıma karışmam pek.güvenirim nereye giderse gitsin.zaten karıştırmazda pek?benm görümceyle elti dediki napıyosun sen,böyle yaparsan evlenincede aynı davranmanı bekler bu kadar serbest bırakma dediler.karış dediler.sizce kim haklı burda,benm yaptığım yanlışmı hakikaten kızlar.hani eltimde görümcede iyidir kötü düşündüklerini sanmıyrm.akıl verdiler ama bilmiyrm...

nabersiniz canım?nasılsınız?ben birazdan derse gidicem elektronik dersi var:( hiç sevmıyorum bu dersi yaaa:(benım mehtap bugünü saymassak 2, pazartesi memlekete dönuyor sevdiceğim.. offf offf..

Back
X