slm kızlar :çok üzgünüm: cok canım sıkkın ve de sinirliyim ve de öfkeliyim ve de ve dekötükedihüso kötükedihüso artık ben sizlerle askerle yolu beklemeyeceğimsenağlama şuanda ağlıorum.hem ağlayıp hem yazıorumsenağlama senağlama erkek arkadasım carsı ıznınde eskı sewgılıleryle konusmus msndensenağlama senağlama bende ayrıldımsenağlama o ayrılıg kabul etmek ıstemedı ama ben bıtırdımsenağlama
cnm çok üzüldüm yaaa.nerden öğrendinki konuştuğunu?
saol canım inşallah seni de duyucaz biz aşkımla çay içiyoz şimdi..........
hb canım önemli degil..ama bi sorun mu var.......
merhabalarrrr kızzlarr..10 gundur harıl harıl örgu öruyorum..ugrayamadım buralar nabersınızz kimlerden ne haber herkesın safaklarrr azaldıı ohhh hadı iiisinizzzz...benım safak bıttı ama basım göğe mı erdı=) heç bişi olmadı yauww hayla göremedımki 3 aydır...
günaydın :))))
safak 118 ISTANBUL bıtıyooooo ama bendeee bıtıyorummm
senağlamaŞimdi gerçekten çatır çatır çatlayacağım kıskançlıktannn :içelim:ne güzel çaylarınızıda içiyorsunuzzz
sankii bana o zamann gelmiyecekiş gibi geliyorrr biliyorum çocukluk yapıyorumm ama o kadar çok ihtiyacım varkii eşime onun sohbetinee kısaca herşeyineşakkıdı
daha belli değil cnm pazartesi ınava gidicek.ondan sonra belli olucak.ama büyük ihtimalle kısa olur.inşallah tabi.sen nasılsın cnm?
canım seni çok iyi anlıyorum ama çatlayın die degil mutlu oldugumu bilin die yazdım benim eşimin de kaldı 3 günü sonra gidio...........
gerçekten zor ama olsun görmek dünyalara deger canım benim evet başlayacaz beraber saymaya yine....rüyacımm yokk ben böyle yazarkenn inan senin için çok sevindiğim için yazıyorum, az çok evlii olduğumuz için birbirimizden en çok biz anlıyabilirizzz
ama çok çabuk geri gidiyor yaaa bu kötü oldu insan tam alışıyor sonra bakıyorsun yine gitmişşş
tekrar gönderiğinde birlikte başlarız saymayaaa
ayın birini bekliyorumm saymıyorum şimdi nekadar kalmışş diye
çünkü ozamaan bayağı gün gitmişş olacakkk
gerçekten çok zor canım sevgili başka ama eş bambaşka helede böyle birbine deli gibi aşık olunca..ama özlemek de çok güzel özlem gidermekte bambaşka......evli olup da eşinizin yolunu beklemek çok çok daha zordur eminim..
paylaşımlar çok daha başka olur çünkü
valla ben sevgilimden çok zor ayrıldım hala kabullenemiyorum
alışamadım yokluğuna evli olsa dayanamazdım sanırım..
bu arada benim imzadaki veletler sol başa dönmüş ayy çok sevindirikim:lepi:hihoyyyt
denizcimm umarım halletmişinizdir sorunu
biraz geç gördüm de
sınavlarım başladı ya cnm ondan arada bi girip kaçıyodum
ilk haftayı atlattık
şafakları da azaltmışız baya
iyiyim sağolasın senden naberrr mahtap kaçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?