Sevdiğini özleyenler buyurun

denizcim eltınde görumcende haklı tatlım nasıl alıştırırsan öyle gider tatlım.. arada bir gözünü korkutman gerekli canm

ben karışırım denizcim
öle her yere gidemez kızarım o da beni kırmak istemez
çünkü benim yapmamı istemeyecegi şeyleri onun da yapmaması lazım
karış bence

peki bu saatten sonra nasıl değiştiricemm ben bu durumu?cnm gider ama beni hiç ihmal etmez haber vermeden yapmaz böyle incelikleride var yani.ipin ucunu kaçırmışım ben biraz yaa bugün farkettirdiler görümceyle elti.konu açtım bununla ilgili kızlar bakalım kk ne düşünüyoor?

canım bence ikisinin ortasını bulmak lazım ne çok sıkıcaksın,ne de çok serbest bırakıcaksın,erkekler sabun gibidir diye boşuna dememişler,bende bazen elimde olmadan biraz fazla sıkabiliyorum,ama yalnış yaptığımı biliyrum,çünkü sosyal çevre de çok önemli,arkadaşlarıyla tabiki vakit geçircek,sende geçirmelisin aynı şekilde karşılıklı,ama tabi herşeyin bir dozu olmalı.onuda ayarlamak iki tarafa düşüyor.

slm kızlarrr nasılsınız bakalım bi hftayı daha bitirdim ve çok şükür evimdeyim...
bu da demek oluyorki şafağımızdan bi hfta da eksildi:)
bu arada cicikızcığım yanlış hatırlamıyorsam alese girecektin sen nası geçti???

evt bi hafta daha geçti..
çok saol nasiticimm hatırladıgın için
güzel geçtiii ve merakla sonuç bekliyorumm :Saruboceq:

çok sağol şekerim inşşş bi an önce belli olsun artık yaww
nesli çekemiyolar kıs seni sırnaşık şey

sen neye benzettin bacım :) ben pek anlayamadım yahuu
içki şişesine de benziyo sırnaşık şey

günaydın kızlarr
noluyo artık bize yaaaaa eskiden ne güzel toplaşıp konuşurduk gülerdik şimdi kimse toplanamıyo yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ŞAFAK:47--MARDİNN:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınn canım...
haklsıın topik çok hareketsiz herkese bi özlem çökmüş anlaşılan kimsenin sesi soluğu çıkmıo
Şafak:48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…