Sevdiğini özleyenler buyurun

mannak nerelerdesin kuzum
uzun zamandır yoksun

aslında burdayım ablacım okuyorum arkadaşların yazdıklarını falan ama bi türlü eski birlik sağlanamıyoo yazıyorum bi şeyler kimse çevrimiçi olmuyo falann çoğu zaman sadece okuyomm
sen nasılsınn benim askerim Allah nasip ederse 16 ocakta senin ordan uçağa binecek ve yaznımda olcak inş

günaydınn canım...
haklsıın topik çok hareketsiz herkese bi özlem çökmüş anlaşılan kimsenin sesi soluğu çıkmıo
Şafak:48

sorma canım yaa
eee sen neler yapıonnnn şafak iyice azaldııı ya
sen rejimmm yapmaya başladınmııı canım yaa

ayy yok canım geçen hfta 2 kilo vermiştim bu hfta aynen geri aldım olmuo yapamıyorum... ztn iicene bunaldım bu ayrılıktan bunalım takılıyorum iştahımda yok ama okdr düzensiz yiorum ki bi türlü veremiyorum ne olacak böle bilmiorum... sen naptıın verdinmi fazlalıkları???
şafak evet baya azaldı ama gün geçtikçe beklemek daha da zorlaşıyor özlem iicene kendini belli ediyor...

canım ya bende yaklaşık 2 kilo verdim ama gerisi gelmiyo çün ben iradesiz birinin tekiyim ya tutamıyorum boğazımı şubatta nişanım olacak ben hala göbekli bi kızım of yaa

canım evet şafak azaldıkça çok zor geçio günler yaaaaa

aynen benimde öle düşündükçe geriliyorum ozmn direk yemeğe saldırıorum daha beter oluo hadi onu geçtim bari düğüne kdr zayıflasak...
senin söz olmamıştı dimi canım... hepsi bir aradamı olacaktı?

evet canım Allah nasip edrse öle olacakk
ayy benim aşkım msnde ya off çok özlemişim onu yaaa

gözün aydın mannakcığım benimki de 15 dk durdu gitti... bende özledim ama bu aralar okdr deprsyondayımki onu görmek bile rahatlatmadı beni...
çok kötüyüm çokkk...
korkuorum hasta olacam die...
hatta geçen gün bi kutu uyku hapı içip uyumak istedim bikaç ay...
oda arkım mani oldu saçmalama zehirlenirsin die...

ya canım ne diyon yaaaaaaaaaa
sakın ama sakın öle bişey yapma ya Allah korusunn çok kötü sonuçlar olabilir aaa çok kızdım şimdi sana yakötükedihüsokötükedihüso

neyi kafana takıon bu kadar anlamadım lütfen ya böyle şeyleri aklının ucundan bile geçirme lütfen bak çok az kaldı yaa bayramdan sonra iyice azalacakk hayırlısıyla ocak ayı girecekk bide bamışızz yanımızdalarr
bende çok bunaldım ama az daha sabırrrrrrr tamammıı ben çıkıom kocaman öptüüm seniiŞenizŞeniz

tşk ederim canım iiki varsınız...
işte sadece o deil herşey çok bunaltıı...
ailenden de ayrıyım ve yaşadıım şehirde sevdiim arklarım hep evlenip başka ile taşındılar... sadece 2 arkadaşım kaldı... ama şimdi 2 yeni arkadaşım daha oldu:)
olsun genede bütün hepsi fazla geldi sanırm bana...
haklısın canım az kaldı eminim onlar gelince herşey çok güsel olacak...:CüvCüv:
bende çook öpüyorum tatlım hoşçakal...

48 gün kaldı ama ne bilim bu aralar bunaldımmmmm
Evli olup eşi askere giden arkadaşlara Allah yardım etsin onları düşünüp teselli ediyorum kendimi
benim gibi sıkılıp bunalan var mı
yoksa ben tekmiyim

Evli olup eşi askere giden arkadaşlara Allah yardım etsin onları düşünüp teselli ediyorum kendimi
yoksa ben tekmiyim

walla canım bunlar ii günlerin desem yerii sen zor günlerinde gör sıkılmayı bunalmayı inan 1 saat 1 gün gibi geliyo insana ALLAH kolaylık wersinn a.s.

yoksa ben tekmiyim

canım benim tek değilsin ya emin ol benimdeşafak47 inan bu günler daha zor geçio ama napalım azcık daha sabredecezzz sonu iyi olacak inş herşeyinnn

demekki ikimiz warızz napıyosun ne war ne yok seni buralarda çok göremiyom gı

bu ara pek giremiom cnm ya evde badana vardı ama baya sürdü yaa nefret ediom badanadann
senin askerin geldi görüşüonuz dimi??
bu arada göğsümde kist var demiştin sanırımm noldu tekrar gittinmi doktora

ewet canım geldi görüşüyoz resim bilem ekledimm :))) gittim de sorun yok dedi ii huylu oluyo çoğu bayanda da olur dedi ama ağrı yapıyo yaaa

canım benim tek değilsin ya emin ol benimdeşafak47 inan bu günler daha zor geçio ama napalım azcık daha sabredecezzz sonu iyi olacak inş herşeyinnn

daral geldi inan konuşamıyoruz da doğru düzgün benimki merkezi bir yerde konuşmak zor o da evet hayır belki hımmm şeklinde cevap veriyo arka fonda bütün koğuşun sesi
böyle geçiyor Rabbim beterinden saklasın da hayırlısıyla geçsin şu zaman

ewet canım geldi görüşüyoz resim bilem ekledimm :))) gittim de sorun yok dedi ii huylu oluyo çoğu bayanda da olur dedi ama ağrı yapıyo yaaa

off ya ağrı yapması çok kötü inş en kısa zamanda iyileşirsin ya
peki sen ne şikayetiyle gittin cnm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…