daral geldi inan konuşamıyoruz da doğru düzgün benimki merkezi bir yerde konuşmak zor o da evet hayır belki hımmm şeklinde cevap veriyo arka fonda bütün koğuşun sesi
böyle geçiyor Rabbim beterinden saklasın da hayırlısıyla geçsin şu zaman
ben ağrı war diee gittim yaa çünkü çok ağrımaya başlamıştıı hoş halada öle amaa
Ben Geldim Bacılar :1hug:
Nabersiniz Bakim :icecream:
ewet ya herkes benzetioo :))) walla ilk gördüğümde baya çekindimm sanki ilk buluşma gibi çok heyecanlıydım heyecandan midem falan bulanıyoduu bide bizim askerlik çok zor geçti sonra o aşkım diyip sarılınca ağladım benn sarılınca ne kadar özlediğimi anladım çok karşık duygular yaşıyosunn yaa 5 dk içindee
hoşgeldin canmmm...........
Canım sen nick mi değiştin bana mı öle geliyo :uhm:
Hoşbulduk şekerim :1hug:
yok cnm hep bu nickteyim
ilk siteye kayıt olduğumda 1 hatfa kadar falan nilay dı ama çok uzun zaman oldu değiştireliii
ewet yaa çok değişk duygular ilk başlarda baya çekingenlik oluyo sonra elini tutunca diğer yarının tamamlandığını o anda hissediyosunn biz o askerdeyken bitirmiştik 6. yılımızıı o zamnda baya üzülmüştümm
Benimkide Hafıza İşte Neleri Hatırlıyorum :1shok:
Napıyosun Bakim Nası Gidiyo Yol Gözlemek hihoyyyt
senin ki 5 ay mı yaptııı
anladım canımm ya konuşamamk kötü oluyo ya
Allahtan benim askerim günde 2 kez arıyo ne kadar işi olursa olsun aramaya çalışıo bide cep tel, soktu gece konuşuoz...aramayınca kızıom zaten ona beni kendi yerine koy diyom nasıl umutla merakla beklerdin diyom...
peki senin askerin tel sokö-ma gibi bi şansı yokmu belki öle daha rahat konuşursunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?