Sevdiğini özleyenler buyurun

anladım canımm ya konuşamamk kötü oluyo ya
Allahtan benim askerim günde 2 kez arıyo ne kadar işi olursa olsun aramaya çalışıo bide cep tel, soktu gece konuşuoz...aramayınca kızıom zaten ona beni kendi yerine koy diyom nasıl umutla merakla beklerdin diyom...
peki senin askerin tel sokö-ma gibi bi şansı yokmu belki öle daha rahat konuşursunuzz

ben ağrı war diee gittim yaa çünkü çok ağrımaya başlamıştıı hoş halada öle amaa

anladım cnm
bu arada resimlerinize baktım çok yakışıonuzzz ama benzionuz birbirnize..:teselli:

bide cnm bişey sorayım sana askerini ilk gördüğünde ne hissettin ya ben çok korkuom böyle yabancı biri gibi hissetmekten..sonuuçta 5 aydır görmüyom onu

ewet ya herkes benzetioo :))) walla ilk gördüğümde baya çekindimm sanki ilk buluşma gibi çok heyecanlıydım heyecandan midem falan bulanıyoduu bide bizim askerlik çok zor geçti sonra o aşkım diyip sarılınca ağladım benn sarılınca ne kadar özlediğimi anladım çok karşık duygular yaşıyosunn yaa 5 dk içindee

ayyyy çok güsell yaaa
bende kesin ağlarımmm ya şimdi onu çok özledimm o zamanda ona sımsıkı sarılırım diyom ama ilk olarak kesin çekinirimmm ya oysaki 29 aralıkta 6. yılımız bitio 7. yılımıza girioz amaa işte ayrılıklar insanı sanki biraz uzaklaştırıooo

ayy çok özledimmm yaaa

ewet yaa çok değişk duygular ilk başlarda baya çekingenlik oluyo sonra elini tutunca diğer yarının tamamlandığını o anda hissediyosunn biz o askerdeyken bitirmiştik 6. yılımızıı o zamnda baya üzülmüştümm

yok cnm hep bu nickteyim
ilk siteye kayıt olduğumda 1 hatfa kadar falan nilay dı ama çok uzun zaman oldu değiştireliii

Benimkide Hafıza İşte Neleri Hatırlıyorum :1shok:

Napıyosun Bakim Nası Gidiyo Yol Gözlemek hihoyyyt

ayy sorma canım ya bizde öyle olacazz ya o askerdeyken 7. yılımıza giricezzzsenağlamasenağlama

ayy Allahım gelsin artık 16 ocak yaaaa

Benimkide Hafıza İşte Neleri Hatırlıyorum :1shok:

Napıyosun Bakim Nası Gidiyo Yol Gözlemek hihoyyyt

canım çoğu gitti azı kaldıı zor bala geçirioz günleri işte napalımm 16 ocakta bitecek inş 5 aylık hasretttttt
sen napıon senin askerin nerde

kız5 ayda ne wardaa o zaman sizde yabancılık olacağını sanmıyorumm bizler senden tam 10 ay fazla bekliyozz 5 ay kısa bir süree tez zamanda kawuşursun inş canımmm

tel var ama işte tek kalıp konuşacağı bir yer yok ki o yüzden rahat konuşamıyoruz birde gece devriyeleri var onda da komutan var öyle olunca çookkk zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…