• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ben ağrı war diee gittim yaa çünkü çok ağrımaya başlamıştıı hoş halada öle amaa

eger agrısız olsaydı korkman gerekirdi cnm
kötü huylu bişi olsaydı agrısız olurdu
umarım seninki kötü diildir
ki dr öle bişi olsa bırakmazdı seni:emir_bebek:
 
aaaa ama:)
neyapıonuz yaa benım içim içime sıgmıyor sevgilim geliro pazartesi gunu izne sakaryaya ben göremıcem ama olsun 1 cumartesi sabahı ben sakarya gittiğimde o karşılıkcak beni:) içim içe sıgmıyor çok heyecanlıyım:)
 
çok iyi anlıyorum şekerim bana da öle olmuştu
geldi ve de gitti sonunda
ama gidişine var daha senin düşünme
Allah kavuştursun sevindimm
 
düşünmekistemıyorum kızlar o yusden o gidiek diye 1 haftalık iznimi 2 hafta yapıcam 1 hafta gitmicem geç gelicem kutahya ya odnan öcne gelicem 2 gun ama olsun neyapayım:(buna şükür dime..ben onu göremesemde gelsin çünkü çok sıkıldı oralarda 7 aydırdışarı çıkmıyo kuuzum.. eee siz neyapınoz kızlr anlatık azcık :)
 
ben şahsen örgü fln örüyorum sıkıntıdan :)
sıkıntı dedigime bakma boş diilim haftaya iki sınavım kaldı hem ders hem iş :)
 
aynen bende atkı öruyom o gelene kadar bitiretyim diom ama bitmıo sanki yaa.. nesli bitti senın çok şükür benımde 173 gun felan kaldı şok şükür.. nilay hiç girmiyo dimi artık buraya?
 
annem bişeyler tutuşturuyo dewamlı ama ben sıkılıyom nefret ediyom örmekten hatta zaten ew işi falan örmek için waktimde kalmıyoo bana yemek wer geri dur ben yemek yapmaya bayılırımm
 
Back
X