• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

gözün aydın güzeller güzeli...
çok özledim bende aşkımı ama yaaa...
bitsin artık bu özlem hasret

hayırdır canım nden yorgunsun???
bende bunalım takılıorum
bende sanırım o geldikten 10gün sonra anca kendime gelecem hahaha

allah sabır versin kızlar hepimize ama çekilir gibi deil gerçekten...
kızlar patiskadan hbri olan var mı?
ben hiç rastlamıyorum girmio mu artık????

Ben geldim nasılsınız bakalım.Dün Aşkımla konuştum 1saat 15dk.İzne geldiğinde ailesiyle gelicekler tanışmaya.Kendi söyledi.Sanırım geri durmanın biraz etkisi oldu.Canım benim ya.Çok özledim onu.Dün durmadan çok özledim diyip durduk karşılıklı.Kim daha çok özledi acabaCADIARZU

nastasia cım patıska giriyor ama bu topige girsede yazmıyor sanırım başka topiklerde konulara yorum yaptıgını felan gördüm çünkü..

patiska asker yolu beklemekten wazmı geçti acaba yoksa bizi unuttu mu ühühühü:(
hozefinciğim sorununuzu hallettinize çok sevindim tatlım, izin ne zmn yakın mıdır:)
dmk gelecekler ne mutlu sana heyecan var mı, ben düşününce geriliyorum... acayip kzııorum ona ve ailesine isteyecekler beni die hahahah

mrb kızlar ben yeni üye oldum bu siteye acıkcası cok hoşuma gitti bir nebze olsun yalnızlığıma care oldu ben nişanlıyım çok şükür askerliğini yaptı ama şu an istanbulda ramazan bayramından beri görmüyorum sadece msn de görüşebiliyorum kurban bayramında da gelemeyecekmiş çok üzgünüm benmki de bir nevi asker yolu beklemekten farksız

Back
X