• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşgeldin aramıza teologcuğum, haklısın canım uzaktan ilişki yürütmek zor... ama inan bana asker yolu beklemek daha zormuş... bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeydik ne kadar kötü olabilirki ztn ayrıyız diyordum oysa baya baya farklıymış cidden... okadar ağır geliyorki artık bana... ihtiyacım olduu anlarda yanımda olamıyor... eskiden de her an yanımda deildi tamam ama en azından sesini duymak rahatlatırdı oysa şimdi sesini daha duyamıyorum aramazsa arayamazsa... bazen boşa gitmeyeceini bildiim halde cep teline msj atıyorum, bir ajandam war söylemek istediklerimi yaşadıklarımı yazıyorum gelince ona vermek üzere... ama attım msjların iletilemedi raporu geliyor... ajandam bana cevap veremiyor sadece dinliyor... bu da kendimi çok yalnız hissettiriyor... ama gene de varlıı yeter buna şükrediyorum...
Allah hepimize sabır versin umarım en kısa zamanda kavuşursunuz tatlım... inş bayramda bi süpriz yapar ve çıkar gelir:):):)

inşallah canım içimden bir ses sürprüz yapacak diyor ama yaparsa sizlerle paylaşırım inşallah biz yaklaşık 3 yıldır uzaktan ilişkimizi yürütmeye calışıyoruz ama inan önceleri o kadar zor gelirdiki tarif bile edemem ama şu anda o kadar zor gelmiyor

öle başa gelen çekiliyor haklısın canım, sende şafak sayıosun bi nevi:)
seninkinin dönüş ne zmn belli mi bari tarih yoksa evlenip ist mı gitcen?

canım şu anda istanbulda ama aslen antalyalılar antalyaya gecmeyi düşünüyor istediği gibi iş bulamıyor bakalım yaza planladık düğünümüzü hayırlısıyla.evet bir nevi bende şafak sayıyorum sanırım bir 6 ayım var daha.tarih belli değil malesef.bazen konuşmaya o kadar ihtiyacım oluyordu ki öle zamanlarda daha cok sıkıntısı yasadım 3 senenin sonunda ancak dayanabilmeyi öğrendim ne diyeyim Allah sabır versin hepimize

:delphin:kızlar sevgilim 1 saat önce çıktı yola.sınav için gidiyo ankaraya.sonunda geldi çattı bu günde.ALLAHIM ne çabuk geçiyo günler inanamıyorum!!!!!zaman dursa keşke. bu son oniki günümüz hiç geçmese bitmese..............:delphin:

senınki dagııma geliyor dimi gunicen:)hadi bakalım inş. hayırlı yerler çıkar..atalık 5 te de ben gidiyorum evime memleketime sevgilimeeee:)

ben daha okadar var zannetım k. bakma benımkide okadar oldu gittigi:) 21 şubat ta aldı sülüsünü senınki kaçında aldı?

ii geceler kıslar kimler war denizcim ALLAH kawuştursun en kısa zamanda kawuşursun inş bu ayrılıklar aşkınızı ateşlendirsinn

Back
X