- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
hoşgeldin aramıza teologcuğum, haklısın canım uzaktan ilişki yürütmek zor... ama inan bana asker yolu beklemek daha zormuş... bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeydik ne kadar kötü olabilirki ztn ayrıyız diyordum oysa baya baya farklıymış cidden... okadar ağır geliyorki artık bana... ihtiyacım olduu anlarda yanımda olamıyor... eskiden de her an yanımda deildi tamam ama en azından sesini duymak rahatlatırdı oysa şimdi sesini daha duyamıyorum aramazsa arayamazsa... bazen boşa gitmeyeceini bildiim halde cep teline msj atıyorum, bir ajandam war söylemek istediklerimi yaşadıklarımı yazıyorum gelince ona vermek üzere... ama attım msjların iletilemedi raporu geliyor... ajandam bana cevap veremiyor sadece dinliyor... bu da kendimi çok yalnız hissettiriyor... ama gene de varlıı yeter buna şükrediyorum...
Allah hepimize sabır versin umarım en kısa zamanda kavuşursunuz tatlım... inş bayramda bi süpriz yapar ve çıkar gelir:):):)
Allah hepimize sabır versin umarım en kısa zamanda kavuşursunuz tatlım... inş bayramda bi süpriz yapar ve çıkar gelir:):):)